travel, food and lifestyle blog

Tuesday, October 01, 2013

[BLOGGER] Perang Paintball di Taman Tasik Cyberjaya | Blogger Dan Paintball

[BLOGGER] Perang Paintball di Taman Tasik Cyberjaya | Blogger Dan Paintball | Dah lama rasanya tak main Paintball, ni kali kedua wa memegang marker selepas kali pertamanya wa Main Paintball Dengan Telur satu ketika dulu. Hoh.. sangat menyeramkan bunyinya disitu. hahahah.


Jika dulu main Paintball bersama-sama member designer. Kali ni wa main Paintball bersama Geng Blogger pulak. 


Macam biasalah kena isi form dulu sebelum ada hak nak tempak-tembak orang. So lepas je isi form ni, korang nak tembak diri sendiri pom boleh. Agagagagaga. Mana la tahu kan. Takut orang tempak sengaja pecahkan pallet kat dahi sendiri untuk keluar gelanggang. Erkkk. ada ke yang buat cenggitu? ahahhaha.


Bila barang-barang keperluan dah cukup dan semua dah ready so leh la ke dalam gelanggang. Ha.Waktu ni la nak lepaskan geram kat sapa2 kan. kikikiki.


Artikel berkaitan : Main Paintball Dengan Telur

So Game kali ni memang meriah giler, sebab 20 lebih orang blogger yang join. Ada yang datang x join sebab ada masalah tertentu. Semua nya otai-otai. huh wa je yang x pemes. Yang lain semua pemes habaq hang. Thanks kepada yang sudi datang dan bagi support. hoho. Ada yang datang jauh semata-mata untuk ini. Wa tabik sama korang.

Dengar citer minggu ni diorang nak main lagi. Huh. So sape-sape nak join moh la hahaha.So kredit kat diorang yang sumbang gambar-gambar ni hehhehe.




Share:

12 comments:

  1. Cehh...xpemes kunun..puii..padahal adi da nk msk tahap femes amous dh tu..alaala..tp merendah diri bagusss..like 100x..

    Sabtu nie cm xdpt je join.. Skli kite dtf last min ag.. Hahha..kasi surprise..mne taw an..wink2 :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabtu ni kita x p.. keje. huaaaaaaaaaaaaaaaaa

      Delete
  2. Bestnya..main perang2..sya x pnh main paintbal ni..sbb xde geng.huhu

    ReplyDelete
  3. Pergh.. Main perang-perang. Boleh tembak sesuka hati ni.

    ReplyDelete
  4. Main atas langit je kot. =)

    ReplyDelete
  5. hai blogger tak femes... saya blogger femes yg dtg joint jugak tu..... puiii... hahahha...

    ReplyDelete
  6. nak cuba main la len kali... madi, bekup aku yek...hehehe

    ReplyDelete
  7. Yeke blogger tak pemes??
    Lainlah kite ni...
    Memang orang tak kenal....
    Hehehheh...

    ReplyDelete


Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir batin kepada semua pembaca setia blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Labels

Blog Archive