travel, food and lifestyle blog

Tuesday, October 01, 2013

[PERIBADI] Seronoknya Bila Dapat Sijil

[PERIBADI] Seronoknya Bila Dapat Sijil | Hari tu aku ada masuk IBS Video Animation Competition , tapi tak menang :( Takpelah okay letew kan. Dapat sijil emas lagi tue hahahah.


ni la sijil di a:)

Seronok punya seronok tengok sijil nie, korang tau apa yang telah terjadi.

tengok nie.


Apa yang tak kena ?
Aku memang pantang orang salah tulis NAMA aku. arghhhhhhhhhhhhhh rasa macam nak gigit- gigit je kepala katil nie. 

Nama sebenar aku 

MUHAMAD MAWARDI BIN MAT YUNUS

Satu lagi kes orang salah tulis nama aku ni diorang letak double M kat MUHAMAD.
Sapa tak marah kan. haish, terus hilang mood. potong stim betoi la depa ni..


Share:

15 comments:

  1. sabar je la ye....tutup sblh mate je...wat2 xtau..hehe..lgpun bunyi sme je...:D

    ReplyDelete
  2. ni musti orang ni buat keje sambil lewa je.. selalu terjadi kat sijil2 tau.. dulu masa aku sekolah pun, berapa banyak sijil yang nama aku salah taip.. sabar je la

    ReplyDelete
  3. spoil mood je kan dpt sijil salah nama daaaaaaaaaa..

    ReplyDelete
  4. gigit je... gigit je bro... huehuehue

    ReplyDelete
  5. Yuni Aisyah ~ hahhaha itu la bnda yang saya paling x suke.. tulis nama salah :(

    ReplyDelete
  6. Boni JLL3 ~ hahhahaha sabo je la kan

    ReplyDelete
  7. Uncle Jonni ~ haha batu api nampak hahah

    ReplyDelete
  8. datang baca entry dan follow sekali,
    tq

    ReplyDelete
  9. thasnks ya.. follow awak gak :)

    ReplyDelete
  10. eh ehh.. nama epal pun selalu salah taip kat sijil. paling hampeh, masa naik konvokesyen pun, dorang umumkan nama epal pun salah. spoil aje pun nak naik stage.

    ReplyDelete
  11. eh eh itu dah lebih kan. mmg spoil la

    ReplyDelete
  12. sabar je lah....tu lah...cik akak pun tak suka orang letak nama salah...hihi..

    ReplyDelete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive