travel, food and lifestyle blog

Tuesday, October 22, 2013

[HIBURAN] Lirik Lagu Tetap Menantimu - Nomad | OST Love You Mr. Arrogant

Lirik Lagu Tetap Menantimu - Nomad | OST Love You Mr. Arrogant | Semakin hari semakin ramai yang bercakap tentang Mr. Arrogant . Siapa Mr. Arrogant tu sebenarnya ? Huh tak boleh jadi nie. Wa tak tengok pun Love You Mr. Arrogant . 

Love You Mr. Arrogant
Love You Mr. Arrogant
Nampak gayanya wa kena download la drama Love You Mr. Arrogant [klik] ni dari mula dan tengok dari mula.


Lirik Lagu Tetap Menantimu - Nomad (OST Love You Mr. Arrogant)

Aku menyedari telah jatuh cinta
Tapi aku tak bisa mengungkapkan
Terasa bahagia ku mencintaimu
Walaupun kau belum mencintaiku

Aku di sini kan selalu menunggu
Yang selalu ada di setiap waktumu
Selalu menanti jawapanmu
Untuk cinta yang terakhir

Semakin ku bisa untuk menyayangi
Semakin ku bisa untuk mengerti
Dari semua hidupmu yang ku mimpikan
Kan ku hapus semua menjadi indah

Tak akan pernah hilang rasaku
Cinta yang membawa dalam hatiku
Bagai mata yang tak terpejam
Aku tetap menantimu

Aku di sini kan selalu menunggu
Yang selalu ada di setiap waktumu
Selalu menanti jawapanmu
Untuk cintamu

Tak akan pernah hilang rasaku
Cinta yang membawa dalam hatiku
Bagai mata yang tak terpejam
Aku tetap menantimu
Aku kan tetap menantimu

.
Share:

4 comments:

  1. Singgah awal pagi sambil layan lagu.. t kasih :)

    ReplyDelete
  2. salam blogging .. done klik :)

    ReplyDelete
  3. mmg layan lagu nie.
    wat ringtone mmg best nie.
    jiwang sikit :)

    ReplyDelete
  4. dah lama jatuh cinta ngan lagu ni... best

    ReplyDelete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive