travel, food and lifestyle blog

Monday, October 14, 2013

[MAKANAN] Kenduri Sup Tulang Lembu | Makan Besar

[MAKANAN] Kenduri Sup Tulang Lembu | Makan Besar | Nin dia  juadah lunch wa dengan member-member wa semalam. Plannya nak p makan Nasi Ayam Sedap kat UPM tu. Tapi bila dah sampai sana napsu diorang terus berubah bila tengok lauk pauk yang banyak atas mejayang hanya tunggu diambil dan letak dalam pinggan je. huhu. 


Wa dah tau dah, kalau makan kat sini memang kenyangnya sampai ke malam la jawab dia. Mata aku plak dah dok fokus je kat sup tulang dalam periuk besar tu ahhaha. Tap tap tap ambik magkuk. Apa lagi cedok la. Ha dah rupe sup daging dah. Tang tulangnya takde hahahaha. Daging je aku kutip. Nah hambik ko nak sangat. 

Buat ubat tak dapat balik raya haji katanya. Hahahahaha. Kami kenduri tulang lembu dulu. Ok time nak bayar, total semua untuk 3 orang makan sekali dengan air tap tap RM 32. Haha. Tengok la lauk ape diorang ambik lagi kan . Dengan ikan pari asam pedasnya, akuplak dengan ayam bakar + sotong nya. Erkkk kbai.

Eh eh apapon terima kasih kat member aku sebab belanja. eh eh gantang le awop harini hahahahaha

.

Share:

2 comments:


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive