travel, food and lifestyle blog

Sunday, October 13, 2013

[TEKNOLOGI] Internet Laju | Aktif Unifi Guna Tv

[TEKNOLOGI] Internet Laju | Aktif Unifi Guna Tv | Seminggu lebih menunggu kehadiran Unifi kat rumah baru [klik] kami ni hahahaha. Akhirnya jumaat lepas dapat gak ia dipasang. Tapi,  tak tahu plak kami nak aktifkan si Unifi ni kena ada tv.. hahahahaha. Almaklumla rumah bujang kami tak ada tv lagi huhu.

TM Unifi
Last-last brother TM tu pergi aktivekan guna tv costemer dia yang seterusnya. Lepas setel dia mai pulangkan balik benda yang dia guna untuk aktifkan unifi ni. Hahahahaha. Alhamdulillah Allah permudahkan urusan. Hati sangat puas bila nak tengok citer online tak perlu download. hahahah. Boleh layan terus kat situ je. Laju habaq hang.

Share:

12 comments:

  1. mmg unifi laju gilaaaa. best gila download. kejab je dah siap. mmg puas hati lah..hahaha
    berapa eh harga sebulan? sebab aritu main download jer kat umah makcik. ekekek

    ReplyDelete
  2. Best la, Muz baru ja pasang streamyx stlh skian lama mkn hati ngan braodband...Huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh kenapa x ambil unifi? strymix guna kat office asyik putus2 je huhu

      Delete
  3. Nk kna pkai jgk ni...pkai tenet skrg..tgk video 5 saat pun x lpas..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha serius x rugi guna. memang memuaskan

      Delete
  4. Streamyz murah sikit unifi mahal

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahhaha. murah tp service yg x seberapa

      Delete
  5. unifi tak cover bnyk tempat lagi kan? tempat aku baru kat seremban..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah blom semua tempat. thats why office wa pun masih guna strymix yang lembab tu ahaha

      Delete
  6. A;ah, unifi x cover bnyk tmpt lg... Kt area rumah ni pong takde lg, so sb tu amik strymex dulu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah pasni leh la ambik unifi heheh

      Delete


Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir batin kepada semua pembaca setia blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Labels

Blog Archive