travel, food and lifestyle blog

Thursday, August 15, 2013

Lunch Sorang-Sorang | Nasi Ayam Sedap Di Serdang

Lunch Sorang-Sorang | Nasi Ayam Sedap Di Serdang | Tiap-tiap hari wa lunch sorang-sorang. Nak wat macamana dah nasib badan. Kata member wa lunch bertemankan beberapa biji kerusi huhuhu. Sedih benar bunyinya kan. 


Tapi tak kesah la kalau makanan yang terhidang di depan mata ni superb sedap kan. Nak nak Nasi Ayam kat padang belakang UPM, Serdang ni. Pergh memang serba serbi cukup secukup rasanya. Dengan supnya yang sedap, nasinya yang wangi, kena pulak sambal yang dia letak kat ayam tu, perggghhhh meleleh baq hang.

Lunch Sorang-Sorang | Nasi Ayam Sedap Di Serdang

Kalau korang ke UPM ni, wajib rasanya singgah makan kat kedai ni untuk rasa sendiri Nasi Ayam dia. Kalau budak-budak UPM panggil tempat ni PADANG, tapi dia ala ala food court gitu. Banyak kedai makan kat situ bawah satu bumbung. Environment nya biasa je. Kedai ni betol-betol tepi jalan dan berhadapan dengan kedai sport.






Share:

8 comments:

  1. nanti bawa Ty gi erk. Ty rasa cam tahu tempat ni tapi port dating dulo2. opsss

    ReplyDelete
  2. Lama dah tak jengah belah UPM sana, tergoda pulak tengok nasi ayam tu.

    ReplyDelete
  3. singgah sini dari teratak www.madrasahkehidupan.com

    :)

    selalu baca tntg saudara mawardi yunus ni,rupanya saudara lah orangnya ye...nice entry :)

    ReplyDelete
  4. mak aiii..terliur yumida tengok...huhuhu
    sedap la...teringin nak merasa gak

    jemput baca & komen entry yumida ni mawardi:

    http://umikasum.blogspot.com/2013/08/jom-komen-blog-jejaka-jambu-aka-mr-nan.html

    pengomen bertuah bakal memenangi hadiah..jemput la singgah :)

    ReplyDelete
  5. Terbang melayang dari blog & mendarat di sini ('',) Salam Ziarah, & jemput ke blog ya : Blogger Sekalian, Tolong Zam Sound Budak Blogger Baru Ni Boleh Tak?

    ReplyDelete
  6. macam sedap jek... tapau untuk aku...ekekeke

    ReplyDelete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive