travel, food and lifestyle blog

Sunday, August 25, 2013

Follower Mingguan 12 | Review Blog Follower

Follower Mingguan 12 | Review Blog Follower | Hari ni merupakan hari Ahad. Jadi wa kembali dengan entry Review Blog Follower untuk minggu ini. Alhamdulillah, minggu ni 6 orang baru datang dan follow blog mawardiyunus.com ni. Jom kita terjah diorang. 

http://lizaijaja.blogspot.com/     
http://biskutcelup.blogspot.com/
http://zienoordin.blogspot.com/
http://lailiayoko.blogspot.com/


Jadi macam biasa la, pada mana-mana blog yang tersenarai kat atas ni sila tinggalkan url blog anda kat ruangan komen ni supaya wa leh terjah dan letak backlink ok. Thanks a lot guys. So jom kita tengok sapa pula Follower blog mawardiyunus.com pada minggu hadapan. Hope ada lah ye. hehehe.





Share:

2 comments:

  1. wah, marilah ke blog sya juga, ada dua, satu penulisanasini, satu lagi jejarikucing

    ReplyDelete
  2. Wah, ada enam follower dalam masa seminggu...bagus tu. Ada potensi pergi jauh.

    ReplyDelete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive