Sunday, August 25, 2013

Follower Mingguan 12 | Review Blog Follower

Follower Mingguan 12 | Review Blog Follower | Hari ni merupakan hari Ahad. Jadi wa kembali dengan entry Review Blog Follower untuk minggu ini. Alhamdulillah, minggu ni 6 orang baru datang dan follow blog mawardiyunus.com ni. Jom kita terjah diorang. 

http://lizaijaja.blogspot.com/     
http://biskutcelup.blogspot.com/
http://zienoordin.blogspot.com/
http://lailiayoko.blogspot.com/


Jadi macam biasa la, pada mana-mana blog yang tersenarai kat atas ni sila tinggalkan url blog anda kat ruangan komen ni supaya wa leh terjah dan letak backlink ok. Thanks a lot guys. So jom kita tengok sapa pula Follower blog mawardiyunus.com pada minggu hadapan. Hope ada lah ye. hehehe.





2 comments:

  1. wah, marilah ke blog sya juga, ada dua, satu penulisanasini, satu lagi jejarikucing

    ReplyDelete
  2. Wah, ada enam follower dalam masa seminggu...bagus tu. Ada potensi pergi jauh.

    ReplyDelete