Cinta Hati

Wednesday, August 14, 2013

Cara Membuat Kek Mudah Dan Ringkas | Kek Angry Bird

Share it Please
Cara Membuat Kek Mudah Dan Ringkas | Kek Angry Bird | Meleleh jugak la air liur ni tengok kreatifnya hiasan-hiasan kek sekarang ni. Yang paling famous sekarang ni kalau nak sambut Birthday budak-budak ha ni, Kek Angry Bird. Sapa tak kenal Angry Bird ni kan? Budak-budak zaman sekarang, termasuk anak menakan wa pun semua kenai dengan en. Angry Bird ni.



From Wikipedia, the free encyclopediaAngry Birds is a video game franchise created by Finnish computer game developer Rovio Entertainment. Inspired primarily by a sketch of stylized wingless birds, the first game was first released for Apple's iOS in December 2009. Over 12 million copies of the game have been purchased from Apple's App Store, which has prompted the company to design versions for other touchscreen-based smartphones, including the AndroidSymbianand Windows Phone operating systems. It has since expanded to video game consoles and for PCs.
Angry Birds has been praised for its successful combination of addictive gameplay, comical style, and low price. Its popularity led to versions of Angry Birds being created for personal computers and gaming consoles, a market for merchandise featuring its characters and even long-term plans for a feature film or television series. With a combined 1.7 billion downloads across all platforms and including both regular and special editions,the game has been called "one of the most mainstream games out right now", "one of the great runaway hits of 2010",[6] and "the largest mobile app success the world has seen so far"

Kalau dipikirkan memang sayang nak sentuh kan, apatah lagi nak gigit dan telan Kek Angry Bird ni hahahaha. Owh my god, so cute.

Ha kalau korang nak belajar buat hiasan Kek Angry Bird ni boleh tonton video nie. 


Sumber

Lepas ni leh la buat Kek Angry Bird ni sendiri kan. Nak wat warna apa pun boleh . Selagi boleh kan. Sape peduli. Kalau nak wat rasa Kek Red Velvet pun boleh kan. huhu. Rasanya kalau buat untuk open house pun okay jugak ni huhu.


7 comments:

  1. Tengok macam senang..tapi nak ada bakat gak ini...hehehehe

    ReplyDelete
  2. bleh buka bisnes ni kalu dh pndai buat..
    mmg feymes kek ni bila besday budak2..

    ReplyDelete
  3. buat cantik2 xsampai hati wei nk makan.. kalau buat rupa xde rupa angry bird okay la nk kerat2..hahaha

    ReplyDelete
  4. <--- aku tahu makan jer. buatnya malas~

    ReplyDelete
  5. Buat kek xsemudah buat megi , tapi kalau da minat.. mmg jadi,,, ayuh , madi pi buat kek skrg... hehehehe

    ReplyDelete

Dah baca jemput-jemput la komen . kikikikiki

Busuk

PINGLAH

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...