travel, food and lifestyle blog

Tuesday, August 20, 2013

Asam Fish + Rice | Restoran Asam House, IOI Mall Puchong

Asam Fish + Rice | Asam House, IOI Mall Puchong | Dah lama tak makan masakan Asam Pedas nie. Tetiba rezeki datang bergolek depan mata bila kami singgah untuk makan di ASAM HOUSE, IOI Mall Puchong, sebelum menonton wayang.



Order tak sampai 3 minit Asam Fish + Rice pun sampai. Pergh service yang sangat cemerlang. Tahniah buat diorang. Nasib baik apa yang wa order, itula yang wa dapat. Walaupun wa ter oder "ASYAM FIESH" kan kikiki. Nak cakap orang putih punya pasal. Ah lantak la kan. Hahahhahha


Kalau makan tak minum tak lengkap. So macam biasa la, Jus Tembikai la kan. 

ASAM HOUSE (halal) 
Lot 19-21, 3rd Floor, IOI Mall, Puchong, Selangor 
(Tel: 012-373 4488). 
Business Hours: 
Sun to Thurs (11am to 10pm); 
Fri and Sat (11am to 11pm).



Share:

7 comments:

  1. uhh..sedapnye madi..nak skittt

    ReplyDelete
  2. Terliur tengok menu nie...hihi...
    mesti sedap asam pedas nie kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh tahan la kesedapannya tu huhu

      Delete
  3. Perli ke Asyam Fiesh tu... benci!!!

    Sedap ek...ooo

    ReplyDelete
  4. erk.. lapa pulak.. nasib baru pg td makan lauk asam pedas.. =)

    ReplyDelete
  5. sedap tak adi? tp nampak sedap.. kawan kak fiza kata ada satu restoran laksam sdap sgt dlm IOI ni..tp xpenah masuk lg

    ReplyDelete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive