travel, food and lifestyle blog

Monday, August 19, 2013

Follower Mingguan 11 | Review Blog Follower

Follower Mingguan 11 | Review Blog Follower | Alhamdulillah dah lama rasanya tak buat Review Follower Mingguan. Jadi kali ni wa akan kembali dengan entry Review Follower Mingguan setiap hari ahad untuk menghargai setiap Follower blog mawardiyunus.com ni. Memandangkan follower blog  mawardiyunus.com ni dah mencecah  1300++. Jadi eloklah wa buat kembali.

http://www.nurzulaihaziz.my/
Si Bulat ni merupakan Follower blog mawardiyunus.com yang ke 1300 tu. Tahniah dan terima kasih untuk beliau :). Mereka ni pula follower seterusnya blog mawardiyunus.com pada minggu ini.




http://wesharetoworld.blogspot.com/


http://cdiena.blogspot.com/




Agak kecewa jugak bila wadi tak dapat detect url blog diorang untuk wadi backlink dan ke blog diorang. Jadi pada mana-mana blogger yang tersenarai kat atas ni sila tinggalkan url blog anda kat ruangan komen ni supaya wa leh terjah dan letak backlink ok. Thanks a lot guys. So jom kita tengok sapa pula Follower blog mawardiyunus.com pada minggu hadapan. 


.
Share:

8 comments:

  1. Tahniah kepada mereka semua..tahniah juga kepada pemilik blog :)

    ReplyDelete
  2. Makin mantopss blog abe retis ni.... terbaek la...

    ReplyDelete
  3. aish kaki sembang bila lagi...kikiki

    ReplyDelete
  4. aku follower yg ke 1308 http://walkstatic.blogspot.com/ ;) salam kenal..

    ReplyDelete
  5. budak blogspot bertandang kat sini, jom baca artikel baru

    Tips Mengatasi Hilang Mood Untuk Update Blog

    http://www.budakblogspot.com/2013/08/tips-mengatasi-hilang-mood-untuk-update.html

    ReplyDelete
  6. Halluu.........http://lailiayoko.blogspot.com.follower ke 1311. Happy blogging fren :)

    ReplyDelete


Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir batin kepada semua pembaca setia blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Labels

Blog Archive