travel, food and lifestyle blog

Monday, July 08, 2013

Rezeki urusan ALLAH | Doa Supaya Rezeki Tidak Putus


Rezeki urusan ALLAHDoa Supaya Rezeki Tidak Putus | Alhamdulillah, berkat hari isnin ni pagi-pagi lagi dah dapat call dari member yang dia nak belanja PIZZA kat wa. Katanya nak membalas budi kerana tolong dia tempoh hari.

Walaupun dah berkali-kali wa menolak untuk dibelanja dia tetap jugak nak belanja wa, siap guna service delivery lagi huhu. Sangat terharu. Itulah yang dikatakan rezeki yang Allah bagi. Kata orang " Rezeki jangan ditolak, dan Musuh pula jangan dicari". Rezeki urusan ALLAH .

Apapon terima kasih buat beliau yang sudi belanja makan pizza ni. Alhamdulillah sedap sehingga menjilat jari hehe


Isra [30] Sesungguhnya Tuhanmulah yang meluaskan rezeki bagi siapa yang Ia kehendaki, dan menyempitkannya. Sesungguhnya Ia Maha Mendalam Pengetahuan-Nya, lagi Maha Melihat akan hamba-hamba-Nya.



Amalkan doa ini selalu, in shaa Allah rezeki anda tak akan putus jika.sudah berusaha dan tawakal kepadaNya.



INNA HAAZAA LARIZKHUNAA MAA LAHUU MINNAFAD

Sesungguhnya ini ialah pemberian Kami kepada kamu, pemberian yang tidak akan habis-habis


Artikel berkaitan:  Menjadi Orang Kaya Dengan Izin Allah | Fadhilat Dan Khasiat Surah Al Waqiah 
.






Share:

9 comments:

  1. alhamdulillah... murah rezeki

    ReplyDelete
  2. Fuyoooooo , tak lame lagi servis hantar bunga kat ko lak..
    Makan tu share sikit , ni bau pun aku xdpt tau,...muahahahah

    ReplyDelete
  3. bro nanti spam byk2 kat fuh tu biar sorg lagi tu kalah hahahaha dia tu klo komen satu entri ja pastu spam sampai dh kuar tjuk

    ReplyDelete
  4. salam. sedap tu makan pizza esp di penghujung Ramadan. Biasanya kita jrg berbuka dgn pizza. BTW, abe kie has followed your awesome blog. TQ.

    ReplyDelete
  5. hantaq sini sikit,nak buat sahur.

    ReplyDelete


Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir batin kepada semua pembaca setia blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Labels

Blog Archive