travel, food and lifestyle blog

Monday, June 10, 2013

Nasi Kukus Sedap Di Putrajaya | Nasi Kukus Rasa Antarabangsa

Nasi Kukus Sedap Di Putrajaya | Nasi Kukus Rasa Antarabangsa Hampir setiap hari wa datang ke Restoran Rasa Antarabangsa D'Timur ni untuk makan tengahari. Dan menu pilihan wa adalah Nasi Kukus. Bukan apa, wa ni kalau masuk je mana-mana restoran benda yang paling tak suka adalah nak pilih makanan. Kalau sebelum pergi tu kena set dalam minda nak apa. Kalau Nasi Kukus ni senang , pergi je order. Tak susah-susah nak beratur dan memilih lauk huh leceh.

Restoran ni berada dalam kawasan Pangsapuri Putra Harmoni, Presint 9 Putrajaya , atau lebih dikenali sebagai Flat Hijau oleh penduduk Putrajaya ni. Kalau ditanya pasal landmark, korang leh search Sevent Elevent Presint 9


MENIKMATI Nasi Kukus panas bersama ayam goreng berempah  yang digaul bersama ‘gulai darat’ pasti mengujakan sesiapa sahaja ke sini. Mana taknya, kebanyakan pelanggannya kesini semata-mata untuk menikmati Nasi Kukus ni. 

Share:

12 comments:

  1. Sedap..nanti blnje yerrr..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. bereh, no hal.. nnti leh r g make situ

      Delete
  2. pergh...byknya kuah dia......

    ReplyDelete
  3. tengok gambar pun dah buat perut lapa. kene try nih

    ReplyDelete
  4. biasa jer... penat je siap sesat2

    ReplyDelete
  5. sedap sgt tu tak lah...
    biasa2 saja... penat2 jer sesat.

    mkn tghr 10/01/14 @ 2.45pm

    ReplyDelete
  6. biasa jer... penat je siap sesat2

    ReplyDelete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive