travel, food and lifestyle blog

Thursday, April 25, 2013

Saya Nak Masuk Dalam Bloglist Fuh.My

Peluang yang wa rasa sapa-sapa pun tak boleh lepaskan peluang.Apa dia? join segmen yang Fuh.My buat. Wa rasa memang terlebih berbaloi-baloi oii. Tambahan plak bagi mereka yang baru berjinak-jinak dalam dunia blog ni. errkk boleh macam tu.. Rasanya boleh la kot heheh.

 
Klik banner untuk ke segmen

Fuh.My | "Hari ni Dr Fuh nak buka satu peluang terbaik untuk blogger-blogger tak kira lah blogger baru mahupun blogger lama mengembangkan lagi pengaruh blog dan meningkatkan trafik. Peluang apa? yaa. Peluang untuk masuk dalam bloglist fuh.my selama sebulan untuk bulan Mei nanti."

Kenapa wa rasa kita mesti ada dalam bloglist fuh.my? kenapa. Kenapa. Kenapa?

-Purata Page View harian 50,000 SEHARI (so, komfem korang dapat tempias dari trafik fuh.my sekiranya korang berada dalam bloglist fuh.my)
-Google Page Rank 3
-Backlink berkualiti dari fuh.my
-Dapat memperkenalkan blog korang kepada blogger-blogger lain
-Top referrer akan mendapat Cash/Topup RM30 (mesti lebih 50 referrer)

Ha , jadi apa lagi. jangan lengahkan peluang anda . Ini lah masanya untuk kita bersama-sama terus berjaya dalam bidang blogging ni. Errrkk. Benda banik macam ni wa tak segan nak kongsi. Cepat-cepat share dengan kawan-kawan blogger yang lain. 
Tarikh tutup adalah pada jam 12:00 tengah hari 30 April 2013.


Share:

13 comments:

  1. aku nk join gak tp x sempat lg nak wat entry

    ReplyDelete
  2. Semoga kejayaan milik anda. Good luck!

    ReplyDelete
  3. salam..singgah dr segmen yg sama...http://eryati.blogspot.com/2013/04/saya-nak-masuk-dalam-bloglist-fuhmy.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum^^. Budu singgah melawat dr segmen yang sama. jom ke blog budu plak :)

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/04/saya-nak-masuk-dalam-bloglist-fuhmy.html

    ReplyDelete
  5. datang melangkah sampaikan tertinggal jejak

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/04/jom-masuk-dalam-blog-list-fuhmy.html

    ReplyDelete
  6. terjah sini .

    manfaatkan sebaiknya dunia blog .

    http://nurmaira95.blogspot.com/2013/04/saya-nak-masuk-dalam-bloglist-fuhmy.html

    ReplyDelete
  7. semoga berjaya yer... dpt tambah kenalan. dpt tingkatkan trafic blog. rjn2 blogwalking yer.

    http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. buat lawatan dari segmen yang sama
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/04/jom-masuk-dalam-blog-list-fuhmy.html
    good luck ye...jom singgah di blog saya

    ReplyDelete
  9. Selamat berjaya untuk segmen Dr. Fuh ini

    ReplyDelete

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive