travel, food and lifestyle blog

Thursday, April 18, 2013

Meeting with Amar Asyraf

Meeting with Amar Asyraf | Haloo haloo haloo sedarkah bil elektrik rumah anda meningkat secara mendadak-dadak? errrkkkk.. lupakan hal itu. Gua sebenarnya bukan nak citer pasal bil elektrik ke hape. tapi nak kongsi dengan korang pengalaman jumpa dengan pelakon yang makin menenpa nama di arena seni tanah air kita ni.

Sape tak tengok citer  "Setia Hujung Nyawa" . Nak tahu sape ? 

with Amar Asyraf
Neno neno neno.. korang tak payah tanyala camner wa leh jumpa Amar Asyraf kan. Ada la halnya tu. kikikikiki. Kalau korang nak meet Amar Asyraf boleh je. follow la tweet dia dan lagi senang follow fans club Amar Asyraf . Nanti apa-apa event ke apa ke korang akan dapat information. Tak payah la rasanya wa nak puji-puji dia baik. sebab dia memang cool baik dan tak sombong, mudah buat kawan. kikikiki


Sempat jugak wa mintak Autograf ngan dia. Tapi bukan untuk wa..Dah tu untuk sape ye? hahahaha.


Ha .cer tengok nama sape tu.. Hahahahah seorang blogger pemes . Hahahaaha. Untung la dia kan. dapat autograf  "Lots of love" lagi tu. haa.  kikikiki.

Okay sape nak autograf lagi sila beratur. Okay dah macam retis plak gua nie. ok bye bye huhu.





Share:

29 comments:

  1. huiyooo...best2..xngajok rodong pun ea..:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. ouk sombong ngn koi.. xmau ajok eh ahhaahaha

      Delete
  2. uihhhhhhhhhhhhhhh..jeles i..hehe

    ReplyDelete
  3. Gua harap lots of love buat event siang hari.. gua nak jumpa face to face. kaka.. Huish huntunglah Aida Omar tu ha siap lots of love bagai.. nyampah.

    p/s : mohon adii y sign hujung kertas tu.. gua nak buat frame ok. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada je event dia disiang hari.. join la teater yg dia buat huuhhhu

      Delete
  4. mesti ramai ppuan jealous..ahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau xpe hahhah apa entah yang dijelousnya tu ngeee

      Delete
  5. cayalah bro, nelydia senrose ada jumpa sekali tak? :D
    p/s: fuhhh kak Aida Omar dapat otograp tuu.. gigit jari la gegurl kat luar sana ngehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. xder la awak.. sbb jumpa dia ni pon ada hal nak disetelkan huhu

      Delete
  6. Replies
    1. nak apa zul??? tandatangan gua ker?? ekekkekeek

      Delete
  7. wahhh :) untungla... retis metis, natis

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah untung kat celah mana tu bro.. ngeee

      Delete
  8. saya nk tndtgn dri amar jugk >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh-2 nnti jumpa dia pun boleh hhuuhuh

      Delete
  9. patut lah gua ajak lepak taman kanak-kanak tak layan gua!

    ReplyDelete
    Replies
    1. woah abam fuh datang komen la.. lagi retis nie.. hehehe

      Delete
  10. untung lah ko aida omar..a de org mntkkn autograf mamar hensem..nih kau jelly nih.. hahahhaa.... tnya die wendy ajak candle light dinner.. hahahaah~:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah kerlas.. sampai nak bercandle2 dia hahahaha

      Delete
  11. pewittt jumpa retis ensem tu.. jeles tgk

    ReplyDelete
  12. gua jeles dgn aida omar..lps ni bg gua plak la

    ReplyDelete


Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir batin kepada semua pembaca setia blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Labels

Blog Archive