travel, food and lifestyle blog

Wednesday, April 17, 2013

Fenomena WeChat | Android Application



Fenomena WeChat | Android Application | Bila semua orang pakat dok mengumpat pasal WeChat nie, wa pun nak tahu jugak amende la wechat nikan. uih siap ada iklan kt TV lagi tu kan. Siap Lisa Surihani dan Sam lagi .. kelas betol wechat ni. So pe tunggu lagi. Lisa dah guna wechat, wa pun nak guna jugak la.

Ha tengok si Lisa tu. berkali-kali wechat ngan wa. Wa saja tak nak layan. kikikiki
Sory lisa im busy hokey. eh eh..errkkk boleh macam tu.. kikiki

Ha ni pulak gelagat para blogger dok melayan WeChat nie.


Apr 14, 2013 | fenomena wechat by mawardiyunus on Keek.com

Ha apa lagi shake..shake..shake.. la... Mana tahu terdetect weChat orang yang kamu suka.. awwww.
Nila salah satu specialnya WeChat nie. 




Kita boleh add orang tanpa bagi no fon kat seseorang tu. Misalnya dengan cara shake mcm dalam video tu atau dengan add by ID atau scan QR Code macam kat bawah nie.

scan untuk Wechat dengan wa 


Ha apa lagi scan la kalau nak WeChat ngan wa. hehehehe.



 Memandangkan Whatssapps dah nak menamatkan riwayat percuma dia. Pasni habislah kena pulau la kau Whatsapps. Agagagagagag. Sekarang kami milik WeChat. yeay. Jadi apa lagi. Jom install dan bersosial dengan wechat heheeh. Jangan risau ia bukan hanya tertumpu kepada pengguna android sahaja.





Apapon selamat ber wechat semua :)




Share:

15 comments:

  1. untungler wechat ngn lisa..hehe

    ReplyDelete
  2. Lepas wassap, sekarang wechat pulak.. Lepas ni tak tahu apa pulak

    ReplyDelete
    Replies
    1. xtau la bro.. tp ok gak wassap dh nak kna bayo.huhu

      Delete
  3. hihihi ... jom wetchat .. aden pon ada jgk :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila scan QR code diatas.. hehhehe

      Delete
  4. best wechat nie...siap ada macam walki talkie lagi..hahaha

    ReplyDelete
  5. huhhu...we chat2..:) mai secawan:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. meh2.. 2 cawan pom boleh agaggagagga

      Delete
  6. aq suka tgk heroin tersebut.. mohon otorap beliauu.. muahahahaha

    ReplyDelete
  7. oh lisa yang cute.. huntunglah org tu wechat dengan lisa. :P gua pakai hp cap ayam wechat tarak.. sadis.

    ReplyDelete
  8. wes..aku baru bace..kah2..sempat ag ko ambik video pompuan melayu terakhir kai kain batik ek berwechat ek..ekekekkee :P

    ReplyDelete
  9. saya x de we chat, whatsapp atau apa sahaja...

    ReplyDelete


Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir batin kepada semua pembaca setia blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Labels

Blog Archive