travel, food and lifestyle blog

Wednesday, March 13, 2013

Wishlist at Zalora



Assalamualaikum kawan-kawan. Hari ni teriba je gua rasa gian nak buakak laman web ZALORA nie. ha sapa tak tahu pasal ZALORA ni. "Online Shopping Malaysia" . Yang iklan dia menjerit-jerit mintak kita jangan bagitau sape-sape pasal website dia tu.. huhu..


kadang-kadang pikir, bodoh ke apa kan wt iklan cmtu.. tp bila pikir balik, style gak wt trademark cmtu huhu.


Hahahahah agak style jugak la barang-barang kat sini. Harga pun berpatutan . Tadi masa wa usha-usha memang rambang mata ni. Tapi sempat gak la masuk kan beberapa item kat wishlist. huhu.


Nak beli tak de duit. So masuk wishlist pun jadila hehheehe. pasni kalau dh ada duit, senang sikit.. tak payah susah-susah cari lagi. kan kan kan. Apapon kalau sape-sape ada nak complain pasal Zalora nie, leh la komen kat bawah ni. Mana la tahu Zalora ni pernah mengecewakan pelanggannya ker.. huhu . Sebelum membeli belah kena la survay-survay dulu. iye dok? 





Share:

24 comments:

  1. tak pernah shopping2 kat zalora. cam best je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehheh moh la same2 kita shopping kt sane huhu

      Delete
  2. tunggu beta bergaji la nak memborong sakan shopping online..huhu.. setakat ni tak pernah dgr lagi komplen pasal service at zalora..entah la..huhu..

    ReplyDelete
  3. Amboi... depa sakan aih shoping... Haha.. =p

    ReplyDelete
  4. Great information. Lucky me I came across your site by chance (stumbleupon).

    I've book-marked it for later!

    Take a look at my weblog; pittsburgh seo expert
    Also see my web page > eilkredit schufafrei

    ReplyDelete
  5. best jd owner zalora.. kaya raya..hehehe

    saya dah update :)

    ReplyDelete
  6. sakan la shopping yer.. :D zalora...

    ReplyDelete
  7. bila nya kite nak sopink kt sini

    ReplyDelete
  8. Thank you a bunch for sharing this with all of us you actually recognise what you are talking approximately!

    Bookmarked. Please also consult with my website =). We could have a link trade contract among us

    my web blog :: know more

    ReplyDelete
  9. wahhhhh .... wishlist ..pasti tgk betul2 jenis seluar :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes bro.. kena survay2 yang terbaik heheh

      Delete
  10. Appreciating the persistence you put into your blog and detailed information you offer.
    It's great to come across a blog every once in a while that isn't the same outdated rehashed information.
    Great read! I've bookmarked your site and I'm
    including your RSS feeds to my Google account.

    My weblog :: click next
    Also see my website :: view more

    ReplyDelete
  11. weh... klu beli underware... tak kena size pon bleh pulangkan ke..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha tu kena TANYA zalorak la huhu

      Delete
  12. whoah this blog is magnificent i like reading your articles.

    Keep up the good work! You realize, lots of individuals are hunting round for this information,
    you can aid them greatly.

    Stop by my web page - more

    ReplyDelete
  13. jgn usha jer bro...sambar terus.......
    bsk kita jumpa kat klcc ye.... jgn lupa tegur remy yg pemalu nie.....

    ReplyDelete
  14. Wah... sakan shopping tapi jangan jerit-jerit macam dalam iklan tu ye. huu :D

    btw, tak penah shopping online sebab selalunya takde saiz. hehe

    ReplyDelete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive