travel, food and lifestyle blog

Sunday, March 17, 2013

Iklan Zalora di Asia


Diantara iklan-iklan ZALORA yang famous. Huh ingatkan kat malaysia je ada iklan Zalora version Jerit-jerit ni. Rupanya sama je semua. ahhahaha. Kalau korang tak percaya try la tengok video-video kat bawah nie.



Iklan ZALORA Malaysia



Iklan ZALORA Singapore



Iklan ZALORA Indonesia



Iklan ZALORA Thailand



Iklan ZALORA Filippines



Iklan ZALORA China



Dan yang ni paling special. try la teka negara mana punya iklan nie.. hakhakhak





Share:

19 comments:

  1. hahahahahah yg last tu aku ketawa giller ..adehh lawak2

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah nnti kita pon leh buat satu bro

      Delete
  2. haha,,kelakar giler versi kelate.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. gua tengok pon terbahak2 gelak ngeee

      Delete
  3. pergh!!! yg kelate tu tak boleh blah.......he3
    penat dah hilang ke bro????

    ReplyDelete
  4. kaka.. yang thai tu kelakar tapi tak boleh kalahkan versi kelate memang tak boleh blah. haha.. adui tengok org lelaki menjerit nie boleh gelak guling2.

    ReplyDelete
  5. Betullah...yang last tu menceriakan pagi saya...hahaha!
    Lawok deh!

    ReplyDelete
  6. Perghh...sape2 nak beli barang dekat zalora kena menjerittttt dulu...

    Versi kelate tu memang tak bleh tahan.. =p

    ReplyDelete
  7. last tu memang lawak abis...hahahaha..

    ReplyDelete
  8. hehe..lawak2..
    meow singgah sini dan follow ye ^_^

    ReplyDelete
  9. alahai..semua sama ja..hehe..tapi me tak sempat nak tgk semua la..huhu.

    ReplyDelete
  10. Macam-macam rupanya iklan zalora ni.. Ingatkan kat malaysia je. Tp trademark semua kena sama la kan.

    ReplyDelete
  11. yg kelantan tu paling kelakar !

    ReplyDelete
  12. Excellent way of telling, and good post to get information on the topic of my presentation focus, which
    i am going to deliver in institution of higher education.


    Here is my page ... click the following internet page

    ReplyDelete
  13. People talk themselves out of exercising so easily, and the opposite can be so easy.
    The reason this is important is because you will have a stronger knowledge base and bag
    of tricks to keep you going on the rougher days. ' Being physically active can promote good mental health and help you to manage stress, anxiety and depression.

    My webpage; fitness tips at work

    ReplyDelete


Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir batin kepada semua pembaca setia blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Labels

Blog Archive