travel, food and lifestyle blog

Monday, February 04, 2013

Followers Mingguan 7


Alhamdulillah syukur pada ALLAH. Follower blog ni dah mencapai angka 900 + . kali ni adalah kali ke 7 gua buat entry untuk followers mingguan blog nie. Tapi ada kemuskilan sikit dengan angka follower yang ada 


Korang perasan tak dengan angka kat atas tu jumlah Follower adalah 913. Tapi bilangan yang ada di situ cuma 10 orang sahaja. Sapa tahu kemana lagi tiga menghilang? boleh tolong share. 

Apapon seperti biasa gua kan taq followers yang follow blog nie minggu lepas.

http://lecydahelise.blogspot.com/


http://greenonepiece.blogspot.com/


http://likemydairymilk.blogspot.com/

http://myabadimiraie.blogspot.com/

http://azyanramle.blogspot.com/

http://bankami.blogspot.com/

http://blogyangsiot.blogspot.com/

http://www.duniabawahtempurung.my/

Ha tak cukup dengan misteri tu, follower yang ada pun x dapat dijejak juga huhu. mohon diorang lapor diri dengan segera untuk gua taq diorang disini heheheh.


 Jom terjah blog mereka. Just right klik gambar diorang tu :) .
Mana tahu diorang akan jadi follower korang yang seterusnya :) 
Support mereka :)

Bagi mereka yang ingin menjadi follower saya yang seterusnya dan ingin blog anda berada dalam entry saya ,sila  pastikan tinggalkan url blog anda di bahagian komen entry :)

Sebelum tu klik kat bawah ni dulu heheh


Dah klik?? Alhamdulillah moga ALLAH murahkan rezeki kamu hehehe. Amin





Share:

22 comments:

  1. follow secara private kot...sebab tu x da dalam list hehe

    ReplyDelete
  2. Mesty ada cara . Taknak Kongsi ker ??? :)

    ReplyDelete
  3. hihihihi.. tq2.. terharunya saya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 .. jemput la ye datang selalu :)

      Delete
  4. moga followers terus bertambah... :)
    dan terus maju jaya... ^_^

    ReplyDelete
  5. nursyira ismail melapor diri :)

    ReplyDelete
  6. wow!! banyaknye follower..
    tahniah! :)

    ReplyDelete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive