travel, food and lifestyle blog

Friday, December 07, 2012

Surat Mengembirakan



بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Alhamdulillah dah dua berapa hari dah aku training kat WISDEC, sepatutnya dah habis. Tapi sebab hal-hal yang tak dapat dielakkan, aku dan member-member terpaksa stay lagi hehe. Semalam dapat surat .



Ha ni la suratnya. Dari WISDEC la , tempat aku training sekarang. Agak-agak apa isi dia ye. hehehe




Hahahahha tu la agenda dia. maknanya, ni adalah Majlis Convocation kali ke-2 untuk aku pada tahun 2012 ni. Yang tu tak penting sangat.Yang paling pentingnye tempat convocation tu diadakan, cuba korang tengok. PALACE OF THE GOLDEN HORSES tu. Giler kau kalau aku tak nak pergi. Entah bila lagi dapat peluang macam ni.


Ha ni la gambaran secara kasarnya Istana Kuda Emas tu heheheheh. 
Thank you mr google

Ha sapa nak ikut, aku leh bawak dua guest untuk kesana.. heheheh makan free tu huhu

P/S :Rahsia utuk LELAKI -->>   http://bit.ly/WNFRc0

  Rahsia untuk PEREMPUAN -->> http://bit.ly/11QkcFq




Share:

15 comments:


Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir batin kepada semua pembaca setia blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Labels

Blog Archive