travel, food and lifestyle blog

Monday, December 03, 2012

Makan Durian Di Pantai Kelanang



بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Alhamdulillah kerana masih diberi kudrat untuk menulis dan mengarut di blog nie lagi heheh. Aktiviti yang nak di kongsi bersama korang kali ni adalah destinasi Pantai Kelanang, Banting.
Biasalah bila dah hujung minggu kat banting ni boring kalau tak buat aktiviti. So, ni peluang bagi kami untuk menyerang Pantai Kelanang.

Apa yang bestnya ada kat sana ek ??  hahah. Sebelum pergi apa lagi dapat idea baik punya nak berkelah.. Durian beb. durian. skang kan musim durian.


murah-murah tu.. setompok RM20. kami beli yang RM10 heheh.


Uih sempat lagi tu bedal buah durian kat gerai tu. Hahahaha. 


Ha lepak-lepak tepi pantai sambil berjamu selera dengan buah-buahan tempatan ni memang menyeronokkan. Tak cayer cuba try. hahaha


Ha tengok tu Durian tu bai.. ahhha. TEERBAEK.. Ha sedap tu der..



Ha tengok tu.. syok sangat makan durian sampai terangkat tudung si baju biru tu.
hahahah.


Dah  habis makan apa lagi diorang ni.. berfoya-foya la di tepian pantai itu hehehe.. sambil menskodeng orang-orang mandi ahhaha.



P/S :  Hadiah utuk LELAKI -->>   http://bit.ly/SgEuCO
    Hadiah untuk PEREMPUAN -->> http://bit.ly/SgEzq7




Share:

32 comments:

  1. sedapnya...nyum2.. btw follow here & blogwalking :) http://yieweezer5915.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Mcm sedap je mkn..lps 2 mkn dgn aweks2 plk

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Phat~ hahaha memang meriah kawan ngn diorg nie.huhu

      Delete
  4. kalau makan durian, memang ralit dibuatnya. hehe, i love durians so much. enak dan mengasyikkan! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rtp Farra Arisha.. ~tau xpe hehehehe

      Delete
  5. Wah!!! makan dan berpoya-poya.....bestnya.......

    ReplyDelete
  6. bro saya dh follow awak!!! http://zamrispoon.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zamri Spoon~ wokeh bro.. gua dtg hehehehe

      Delete
  7. sedapnya bro. aku baru bape hari lepas makan. beli masa MAHA> hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh... mesti sedap kan bro heheh.. x smpt plak nk p maha..

      Delete
  8. bau durian pulak kat sini . heheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. -meeSUPERGIRL- hahahah... sedap woooo..

      Delete
  9. tAK suke durian ..
    dari kecik x pernah telan benda ni ..
    dalam hidup oppa .. oppa x pernah masuk kan durian n air kopi dalam tekak ni ...
    sebab ade kisah mase baby dulu ..
    huhuhuhu ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabry oppa~ saya pun bukannya suka dengan kopi ... huuuhuh. tapi durian saya suka.

      Delete
  10. wahh sana sini ckp pasal durian.. jeless sbb sy xleh makan durian lagi sbb mesti demam kalau makan.. huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. eVa~ sayapon kalau makan durian mulalah x sedap badan..

      Delete
  11. dekat rumah nih terlalu banyak durian sampai dah tak larat nak makan dah.
    hiuhiuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. chemay~ huntunglakan banyak durian huhu

      Delete
  12. Terbaik ni. Selalu orang berkelah panggang ayam, ni makan durian.. Memang best.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hazmin Hamudin~ lain dri yang lain bro hehheh

      Delete
  13. wah durian.. nak sgt makan tp makan2 lagi sbb blik keje dah malam.. penat terus tido.. huhuhuuh.. sedapnya.. (T_T)

    ReplyDelete
  14. Terbaik la.. Ni maaf sikit mengganggu ohwan nak jemput tuan page dan raka-rakan semua join contest yang ohwan buat sekarang ini.. Hadiah keseluruhan bernilai Rm200 untuk pemenang.. http://www.ohwan.net/2012/12/topup-percuma-dari-ohwan.html

    ReplyDelete
  15. serious aku cakap tahun nih aku xmkn durian lg..T__T

    ReplyDelete
    Replies
    1. luqman zakaria~ aku tahun ni dh 2 kali bro.. ahhahaha

      Delete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive