travel, food and lifestyle blog

Monday, December 10, 2012

Follower 800 yang Misteri


Assalamualaikum, Alhamdulillah dah capai 800 orang dah follower blog nie. Terima kasih kepada yang sudi follow blog aku nie ye. 
Memandangkan follower ke 800 dah ada  ingat nak buat review blog dia, tapi apakan daya. Follower ni menjadi follower misteri blog ni, puas mencari URL blog dia untuk aku follow balik dan  nak buat review. huh. ni yang tak best ni. 


Tapi bukan follower ke 800 je, follower yang ke 801 pon sama tak dapat dijejaki. 
Mohon sesiapa kenal mereka ni bagitau ye . 
Tinggalkan url blog kat komen atau chat box. tak sedap hati pulak rasanya kalau tak review blog diorang ni. 

Lagipon saya dah janji. bila follower blog saya dah mencecah 800, setiap minggu saya akan membuat satu entry khas kepada folower blog saya pada minggu tersebut. huhu.
Jangan biarkan diri saya diselubungi misteri.. huuhu

P/S :Rahsia utuk LELAKI -->>   http://bit.ly/WNFRc0
  Rahsia untuk PEREMPUAN -->> http://bit.ly/11QkcFq


Share:

14 comments:

  1. tahniah, dapat 800 org follower..saya baru sahaja dapat 600 orang follower,,kemas lah blog nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih, itu satu usaha, berusaha lagi ye.. apapon terima kasih

      Delete
  2. errk, xdpt dijejaki.. tahniah utk 800 tu :)

    ReplyDelete
  3. mohon letak jew la gambar DP tu... nak wat camner bukan ang yg sengajakan.. anywah conrats sbb dah cecah 800 rajin2 berbw insyallah bukan setakat 800 2000 pun ang boleh dapat ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. paripariputih~ terima kasih untuk nasihat berguna tu hehehe

      Delete
  4. tahniah .. Rugila xpat rview. Rview blog mee je la kakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. -meeSUPERGIRL- hahaah rugi kan huuhhuhu

      Delete
  5. ehhhh.. bleh lak xkluar link ek... bkn sll mmg akan bg at least info sket pasal owner ke... huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. zulhilmi tempoyak ~ xtau la bro.. nama je ada hahahaha

      Delete
  6. assalaamualaikum. dapatkan free domain by joining this ga. free domain for all participants. no winners will be selected. all will get!!! :D

    mujadafewa.blogspot.com/2012/12/giveaway-free-domain-for-all.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nurmujahidah Ismail~ insyaallah. tq ya singgah

      Delete
  7. Tahniah kepada follower yang penuh misteri tersebut. Huhu..

    ReplyDelete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive