travel, food and lifestyle blog

Tuesday, December 11, 2012

Follower Misteri telah Dijejaki


Assalamualaikum, Alhamdulillah berkat usaha mencari dan menjadi spy selama beberapa hari, follower ke-800 blog ni dah dapat dijejaki heheheh.




Ha ni la blog beliau. Cantikkan, sama cantik dengan pemiliknya. Kalau nak kenal dengan beliau , try la jejaki beliau, klik je gambar blog beliau tu. Mana tahu dia akan jadi follower korang yang seterusnya kan. 

P/S :Rahsia utuk LELAKI -->>   http://bit.ly/WNFRc0
  Rahsia untuk PEREMPUAN -->> http://bit.ly/11QkcFq

Share:

24 comments:

  1. Replies
    1. Phat~ apa la sangat kalau nak dibandingkan dedngan (2751).huhu

      Delete
  2. perghhh.... ramai tu... aku baru 333

    ReplyDelete
    Replies
    1. potia casadelarossa~ xder la ramai sangat bro... yang penting follower kita sporting mcm bro hehehe

      Delete
    2. aku baru 71..hehehe ramainye kawan..leh transfer sikit? ^_^

      Delete
    3. azstory~ xde ramainya bro baru 800.. usaha lagi bro huhu

      Delete
  3. Replies
    1. jejarikucing~ xpe2 usaha lagi hehehe saya menyokong anda di belakang ye :)

      Delete
  4. Pergh.. Ini dinamakan cari sehingga ke lubang cacing. Kira tak sia-sia la kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hazmin Hamudin ~ hahhaaha memang sampai ke lubang cacing gua cri

      Delete
  5. haa dah jumpa pun . cmane boleh jumpa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. -meeSUPERGIRL- cari sampai lubang cacing huhu

      Delete
  6. mentang2 la cun kemain ko jejak ea?kalau aku folo ko dulu taknak plak ko jejak!puih kahkahkah

    ReplyDelete
    Replies
    1. afzalsukasuki~ hahahah mesti la tok..

      Delete
  7. Replies
    1. ahahahh nti gua review, bloggest yang suka dtg blog ni plak ye hehehe

      Delete
  8. ehem3... trima kaseh sebab kenal aku ngan die.. ehhh

    ReplyDelete
  9. wahhhhh byk nyer followerrr.. ehe nanti nak terjah

    ReplyDelete
    Replies
    1. eVa~ jemput2 hehehe. xder la banyak sangat pon

      Delete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive