travel, food and lifestyle blog

Sunday, November 18, 2012

Siapa Wish Besday Aku


Assalamualaikum, Alhamdulillah sedar tak sedar dah 23 tahun dah aku hidup kat dunia nie. Lagi bertuah rasanya bila dilahirkan didalam keluarga yang beragama islam. Semoga ALLAH terus memlihara agamaku dan sahabat semua hingga ke akhirnya :) Amin.

Alhamdulillah dalam meggapai umur 23 tahun ni banyak suka dan duka aku lalui. Banyak impian dan keinginan aku dimakbulkan ALLAh. 

Tahun nie, aku dapat ucapan selamat paling banyak rasanya. Tidak terkecuali rakan-rakan otai bloggers yang sudi mengucap selamat kepada aku. Kat sini aku sempat printscreen beberapa blogger yang wish besday aku .







Ha yang ni plak bukan blogger, tapi sahabat lama aku yang sama tarikh lahir dengan aku iaitu 17NOVEMBER..... cuma tarikhnya berbeza tahun sahaja. heheh

Happy Birthday buat beliau. Moga suksess selalu hendaknya.

Dalam ramai-ramai sahabat aku yang wish birthday. Ada satu ucapan selamat dari seseorang yang buat aku rasa macam bermimpi je. hahahah kalau nak tahu lihat bawah.


Giler habaq hang, KAMAL ADLI wish besday gua tue. hahahaha. Huh jadi RETIS sekejap ahahahaha. Perrghhhhh seronok habis gua, rasa bermakna je Birthday tahun nie. 


Ha ni la KAMAL ADLI bagi yang tak kenal. huh. Tengok tu apa dia pegang? pisau utuk potong kek ke. hahahah.

Apapon Thanks to all my family, sahabat kenalan yang wish :) sesungguhnya aku sayang kalian.


p/s : aku ada satu lagi entry khas tentang birthday aku, special untuk korang. Nantikan kemunculannya hehehhe.


 Hadiah untuk LELAKI -->>  http://ysmcdn.com/share/my/2384/2910252
    Hadiah untuk PEREMPUAN -->>  http://ysmcdn.com/share/my/2397/2949702





Share:

42 comments:

  1. Replies
    1. Asmieza As ~ heheheh terbaekkkkkkkkkkk

      Delete
  2. happy besday bro~! semoga panjg umur n di murahkan rezeki.. amin. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aiNa yaZiD ~ terima kasih awak... God bless u ..ameen

      Delete
  3. kenapa dia wish birtday awak !!! LOL~ seronok tak terhingga lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suhaili! nak tahu kenapa? jeng jeng jeng... hahhaah cuba teka ngeeeeeee

      Delete
  4. kalau dh smpai kamal adli komen, ko memang blh diketegorikan dlm " giler superb la ko"!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ikmal Hanif~ hahahahah " giler superb la ko" tu hape bro?? sorry saya x seotai kamu ;;huhu :P

      Delete
    2. dah agak da ko ni retis... tpi ko saje je xnk gtaw kitorg...kah3....

      Delete
    3. Syakir Rahman ~ hahahah sampai ke situ plak ko... xdelah

      Delete
  5. Replies
    1. ❤farahin izzati❤ thank u ye :)

      Delete
  6. selamat hari lahir bro.. maaf tak berkesempatan nak wish sbb tak tau... fb lmbat masuk.. anyway all the best to u bro...

    ReplyDelete
    Replies
    1. potia casadelarossa ~ thak you bro..xde masalah

      Delete
  7. Slmt hari jadi jgk. Maaf lmbat ckp jgk. Moga terus terpelihara ceria sokmo rezeki murah senantiasa..
    Maaf saya buka retisss hehe.. Wahh best la jd buddy kamal adli :) suka!suka! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. baby comel. takpe... ini sudah cukup bermakna. thank u very much ye :)

      Delete
  8. weh.. sori weh x wish bufday hg... hari ni br nk wish bleh..?? ;p

    selamat hari hari di hari lahir yg lepas.. :D

    30 dah ek..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. zulhilmi tempoyak ~ boleh je bro.. hahahah mane ada 30 muda lagi kot hahahah. apapon thank u bro

      Delete
  9. ehem ehem... ada gak terselit nama aku kat atas tu blusing sude... ha ha ha thanks ARDI... (boleh tak aku guna shortform jew)...

    selamat hari jadi (walaupuna aku dah wish earlier) semoga tahun ni ang lebih success dalam hidup, cinta & kerjaya dan juga agama...

    Last but not least (walaupun aku x kenal kamal adli tu) i guess ko dah dapat tempias dia utk menjadi blogger retis.. yay! have a great day and weekend.... keep on writing chow.... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. paripariputih ~ boleh je.. my fren call me wadi.huhu.. apapon tq ya.. hahah xkan kot sampai nk jd blogger retis.. :P

      Delete
  10. happy befday ..may allah bless you..lambat sehari wish...kamal adli.jeleznyaaaaaaaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. lania assina~ HAHHAAH THANKS AWAK . jangn jeles.. awak pon leh jmpa dia heheh

      Delete
  11. selamat harilahir juniorku di upm. hehe. moga murah rezeki bro. btw tq singgah blog aku. jgn serik dtg lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. محمد رازيق ~ terima kasih bro... gua dh xdok upm dh ngeeeeeeee... insyaallah

      Delete
    2. owh. ko dah tak duk upm? hehe. ye lah dah abis lupa lak. hehe. sekang keje?

      Delete
    3. skang tgah kursus.. ada seminggu lagi.. kat banting heheh

      Delete
  12. Replies
    1. hahhaha nnti aku letak.. sbb entry ni aku buat awal sebelum ko wish... pasni aku update ye. ngeee

      Delete
  13. Sempat lagi tak nak wish besday nie? Selamat Hari Lahir Mawardi semoga bahagia ke anak cucu. eh! May Allah bless u mawardi :) tudia kamal adli tu artis ke? peh!! retis..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aida Omar~ heheh sempat lagi je heheh.. tq ya... la xkan xkenal hero bionik tu ngeee..

      Delete
  14. kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
    Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
    ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wisata bakti alam. ~ terima kasih saudaraku :0

      Delete
  15. Replies
    1. Hazmin Hamudin ~ terima KASIH SAHABAT KU :)

      Delete
  16. selamat hari lahir bro.. semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki sentiasa..amin... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. boni kacak ~ terima kasih bro.. god bless u too

      Delete
  17. happy belated bithday from remy.......... doakan yg baik2 saja utk bro ye.....

    ReplyDelete
  18. Salam.

    terlewat sikit.. to you wadi, Happy Belated Birthday.. yang ke 23 ya ^_^

    Semoga terus sukses dlm bidang yg dipilih..termasuk blogging ni ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tinta Lana~ wsalm terima kasih ye..

      Delete


Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir batin kepada semua pembaca setia blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Labels

Blog Archive