Sunday, November 11, 2012

Furniture Design Project 1 (WISDEC)


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Alhamdulillah sedah sebulan aku stay di Banting ni untuk join kursus
 FURNITURE DESIGN AND MAKING kat WISDEC.

Untuk projek pertama adalah by grouping. Group aku dapat task untuk membuat almari kecik uhuhuh.

Ye la. aku rasa korang pon dapat rasakan kesusahannya. nasib baik kami dpt trainer yang bagus dan sangat berpengalaman.

projek ni diberi masa 3 hari untuk siap. Gambar ni diambil pada hari last. Kalau korang perasan, pada hari last sehari suntuk, sampai ke malam kami di bengkel untuk siapkan projek nie.

Diorang ni first time buat perabot. memang excited giler..

Ada dua group lagi aku tak sempat nak tunjuk heheh

Thanks a lot pada yang terlibat secara langsung atau tidak. Nantikan entry untuk projek individu aku plak nanti.




14 comments:

  1. dah siap yer! pas sinisatu almari!

    ReplyDelete
  2. Teringin nak jadi pertukangan . Best pegang hammer . XD

    ReplyDelete
  3. boleh pm harga??hee,,nice r..

    Jom terjah kalau sudi ..TQ :
    http://chot91.blogspot.com/2012/11/travel-to-singaporeuniversal-studio.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah nk beli ker... tu kena order design lain uhuhu

      Delete
  4. Replies
    1. hheheh orang lain pya bro.. kitaorg buat je huhuu

      Delete
  5. Comel2 almari tu... Lepas ni penuh la almari dekat rumah..

    ReplyDelete
  6. wow ~ boleh bukak kilang perabot dah ni.. :)

    ReplyDelete
  7. aku xtau knp aku skali bc mcm design project blog br.. tp tgok gmbr jd len.. heee

    ReplyDelete
  8. zulhilmi tempoyak ~ hahah lain mcm mana tu bro

    ReplyDelete