travel, food and lifestyle blog

Sunday, September 09, 2012

Jom dengar KLPopRadio


Korang pernah dengar tak pasal KlPopRadio?
Jom kita layan. Memang gempak bro layan diorang nie. Meriah giler hahhaha


KL Pop Radio, adalah  Kuala Lumpur's Popular Music Online Radio.
boleh download application dan dengar melalui smartphone anda.
Janji ada internet, mana-manapun boleh layan hahaha. Kalau tak caya , gua balik kampung kat Kelantan pon boleh dengar hahah.

 Follow diorang kat Facebook dan Twitter.
 Dan get application from http://klpop.my 

Ha jangan lupa layan , tak rugi punya hehhe.


Share:

25 comments:

  1. bro..radio ni banyak pasang lagu pe bro? banyak online radio skrang ni.. :)

    thanks for sharing..

    ReplyDelete
  2. hahaha..baru perasan dj krates.. kawan masa sekolah dulu.. x pasti dia ingat lagi saya atau tidak.. hahahaa.. :)

    ReplyDelete
  3. muhammad asyraf: hahahah banyak lagu2 baru bro.. best... woah hebat la ada kawan jd dj skang... try la tweet diorg. mana tau dia masih ingat

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya ya, puasa 6 syawal dah tunaikan.?...apapun tahniah berjaya ditawarkan ke bidang tu

    ReplyDelete
  5. Dah ada!!!!!!!!!!
    Eksyennya aku...hehehe

    ReplyDelete
  6. Hanif Idrus ~ dh ada apa bro? uhuhu

    ReplyDelete
  7. wa ingat lu jadi dj gak. wakakak

    ReplyDelete
  8. boni kacak ~ terjah jangan x terjah huhuu

    ReplyDelete
  9. dy byk pasan lagu ape?? sy biasa dgn hot fm je. .

    ReplyDelete
  10. widiea azira ~ banyak gak lagu2 diorg.. mcm2... tryla dgar...

    ReplyDelete
  11. membalas kunungan.. mcm best jew.. nk dengar..hehe..thanks for the info :D

    ReplyDelete
  12. Mohd Rizwan ~ terima kasih dtg.. ha dengar jangan x dengar

    ReplyDelete
  13. thnk 4 sharing..

    sya yg asal n.9 pun tak de dgr n.9 fm pun aw..hee

    entry dari sya :
    http://chot91.blogspot.com/2012/09/ceritakubahagiakukebahagiaanku.html

    ReplyDelete
  14. ingatkan KPOP tadi hahaha :P

    nak try dgr. tp cuba pakai hp.. huhu

    ReplyDelete
  15. wa pon kadang2 layan radio nieh.. =)

    ReplyDelete
  16. gua kt jubail ni bleh dgr gak ke?

    ReplyDelete
  17. chot ok..! ~ huh try la dengaR huhu

    ReplyDelete
  18. eva~ sebenarnya dia khas utuk smartfone.. tp leh gak dgr kat pc /laptop

    ReplyDelete
  19. Cik Jannah~ bleh la dengar balik gugugu

    ReplyDelete
  20. Ibnu Kassim ~ syarat ada internet je bro huuhu

    ReplyDelete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER