travel, food and lifestyle blog

Thursday, August 16, 2012

Kad Rayaku Untukmu

Assalamualaikum, sedar tak sedar kita dah menghampiri bulan syawal. 
Ini bermakna Bulan ramadan semakin kita tinggal. Harap kita tidak melepaskan peluang ini .

Sudah menjadi trend sekarang. Kad raya sudah digantikan dengan sms, email  dan sebagainya yang sudah tentu menjimatkan duit masa dan tenaga .  Tapi Alhamdulillah tahun nie wadi dapat gak beberapa keping kad raya dari kawan-kawan dan bloggers.  Terima kasih wadi ucapkan :)

Insyaallah wadi akan balas selepas raya nnti. Wadi bukan apa , almaklumla skang tgah takde kerja, tengah mencari hehe. So budget pun takdela. 


Jadi wadi dah buat penganti kad raya untuk kawan-kawan semua. Ikhlas dari wadi.

Selamat Hari Raya Aidilfitri 
Maaf Zahir dan Batin 

Kalau kawan-kawan rasa nak buat duit raya lebih jom daftar says.com . wadi join dalam sehari leh kumpul dalam RM20 ringgit lebih. huh. kejenye senang je just promote link je.


yela dari sambil-sambil berblog atau berfacebook tu ada jugak income masuk. 
Takde la sia-sia masa kita kan. klik la kalau nak daftar. :)



Share:

23 comments:

  1. perghhhhh...

    selamat hari raya,
    maaf zahir batin...

    ps: mkn biskut raya ingat tirah yer :)

    ReplyDelete
  2. Singgah Hari Raya Ke -Empat ke blog tuan rumah...
    Sudah mula bekerja hari ini..huhu

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya..
    maaf zahir dan batin.

    ReplyDelete
  4. slamat ari raya aldilfitri!
    maaf zahir batin! XD

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya bro..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Salam Aidilfitri! Buat para blogger di luar sana!! Jom join contest ini! 3 pemenang bertuah akan mendapat duit raya EDISI TERHAD sampul wajah saya!!;) Klik http://www.aimisyahirah.com/2012/08/contest-nak-duit-raya-cik-misya.html untuk maklumat lanjut.

    ReplyDelete
  7. tirahzairi ~ selamat hari raya jugak... ingat2 je huuhuhu

    ReplyDelete
  8. Hanif Idrus~ selamat hari raya dan selamat bekerja bro :)

    ReplyDelete
  9. iKhRam~ selamat hari raya bro

    ReplyDelete
  10. Razil Tahir~ selamat hari raya maaf zahir batiun gak bro

    ReplyDelete
  11. zulhilmi tempoyak~ hahah bak alamat

    ReplyDelete
  12. man~ insyaallah , saya sampai

    ReplyDelete
  13. amir aizat~ selamat hari raya amir

    ReplyDelete
  14. محمد رازيق ~ selamat hari raya gak bro

    ReplyDelete
  15. ~AiMi SyAhiRAh~ slamat hari raya.. wah2 agaknya dh terlambat kot ngeee

    ReplyDelete
  16. Salam Lebaran dan Salam Perkenalan :)
    Jemput-jemput lah ke Blog saya , I'm Still Newbie ;)

    ReplyDelete


Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir batin kepada semua pembaca setia blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Labels

Blog Archive