travel, food and lifestyle blog

Monday, August 13, 2012

Iftar bersama Shahz Jaszle


Assalamualaikum, sedar tak sedar berapa hari je lagi Ramadan bakal meninggalkan kita, memang sekejap sangat masa berlalu. Hope semua tak pernah la ponteng puasa kan. Tak lama lagi dah nak raya dah.  hehehe.

Semalam wadi ada join majlis berbuka puasa bersama Shazzle crew.
Shazzle crew ni sebenarnya fans club untuk Shahz Jaszle.
Event berbuka puasa ni dicombine skali dengan majlis sambutan Birthday Shah Jaszle.

Tak sangka plak diorang sudi jemput wadi kan. huhu.
yang paling tak disangka kan lagi Shahz Jaszle duduk sebelah gua bro. ahaha


terasa macam diri ini diberi penghargaan plak huk2. ngee.

lpas bukak puasa bleh plak Shahz tanya wadi..

" are u smoking bro?"

and gua jawab la. 

" no"

hhahahaah dia pun cakap. "woah so nice".

gua terus sahut 

"allergic bro".

hahahahahahha gelak beso gua time tu.. 

Pastu yang bes gak dapat kad raya dr Shahz Jaszle..


Apapon thanks kepada crew yang jemput wadi. Kepada Shahz Jaszle gak, tak sangka Shahz memang   seorang yang tak sombong dan suka menghargai peminat. Sama la jugak ngan Kamal Adli .hohoho
Walaupon tak dpt join Iftar bersama Kamal Adli, its ok lah kan sbb dia terlalu busy.


video

tetiba best plak dengar lagu ni ahhahaa

p/s: apapon selamat hari raya Maaf zahir dan batin kepada semua :). 
kepada yang balik kampung tu hati-hati di jalan raya ;)


Share:

28 comments:

  1. gile retis ko bro haha selamat berpuasa & selamat hari raya

    ReplyDelete
  2. Phat ~ hahaah xder retis nye bro. huhu.. slamat berpuasa n selamat hari raya jugak. mintak maap kalau ada salah silap. :)

    ReplyDelete
  3. besla berbuka dengan artis :)

    ReplyDelete
  4. najihahfara ~ biasa2 je huhuhu

    ReplyDelete
  5. wha wahhh bergaul dgn retis2 saje ni

    ReplyDelete
  6. Cendol~ hahahahaha biase2 je.. ngeh2

    ReplyDelete
  7. http://peaceder.blogspot.com/.. follow me back

    ReplyDelete
  8. seronoknye..
    boleh jdi artis jgk lah ni.huhuhu..

    http://rhythmofheart92.blogspot.com/ :)

    ReplyDelete
  9. kim slm kt die plishhh...hehehe

    ReplyDelete
  10. perghhh... perghhh...

    xterkata dah ni..

    ko fan club dia ke apa..??

    ReplyDelete
  11. zulhilmi tempoyak~ xterkata tulis la bro hahahahaha... huuhuh ha ah

    ReplyDelete
  12. amir aizat ~ hahaah tumpang glamour je huhuhu

    ReplyDelete
  13. cikgu ganu ~ hahahha xder beso mana pon bro uhuhuhu. biasa2 je

    ReplyDelete
  14. muka korg saing2 je. seiras, hahahha

    ReplyDelete
  15. oh seronok la berbuka ngan artis.... hhuhuhuhu

    ReplyDelete
  16. gamep01nt~ seiras ker. hahaha jauh panggang dr api hohohoo

    ReplyDelete
  17. Razil Tahir~ boleh tahan jugak la seronoknya tu huhuhu

    ReplyDelete
  18. untunglah retis ni ~..~" jealous

    ReplyDelete
  19. Salam perkenalan.. follow sini

    Selamat Hari Raya Aidilfitri..

    ReplyDelete
  20. Selamat Hari Raya Aidilfitri!!!!!
    Selamat bercuti dan jika pulang ke kampug hati-hati di jalanraya
    Blog aku pun cuti gak ….hehhheeh
    Tapi entri tetap ada sepanjang hari..
    Cuma tak ler blogwalking …hahahahah
    Selamat Hari Raya

    ReplyDelete
  21. Hanif Idrus ~ slamat hari raya bro :)

    ReplyDelete


Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir batin kepada semua pembaca setia blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Labels

Blog Archive