travel, food and lifestyle blog

Digista Teens

Digista Teens? Rancangan apa nie? korang pernah tengok tak? Kalau pernah korang perasan tak pada episod 11 sapa ada dalam rancangan tu.
Tada... its me hahhahah. lawak lawak lawak. 


Kalau korang masih ingat dulu  gua ada buat entry pasal penggambaran rancangan nie.


Dengan rasminya muka tak ada mood, macam nak cari gaduh je hahhahha.
Ternyata diriku makin tembam lallalalalala

p/s: sebenarnya produk ni bukan aku punya tapi terpaksa kena lakonkan balik.  kredit kepada senior aku yang hebat tue :)

Share:

14 comments:

  1. tembam2 tapi macho takpe bro.hehehe

    ReplyDelete
  2. apelah sgt dgn tembam. .jnji gempakkkk. .

    sy ad folow awk

    ReplyDelete
  3. Boni JLL3 ~ tang mana machonye tu bro,hahahaha

    ReplyDelete
  4. widiea azira~ huhu gempak ke. btw thanks :)

    ReplyDelete
  5. acewaahhh untunglah..org pemessss

    ReplyDelete
  6. xpnh tgk pun.mihmih
    tembam kan comel.konon.haha

    ReplyDelete
  7. syafiqakarim ~ kononnya la kan huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  8. serius best kalau pandai welding2 ni.. boleh berinovasi sendiri.. digista teen tu apa? lampu ye?

    ReplyDelete
  9. nurfa22~ hahahah digista teen tu nama program tu la uhuhuhhu

    ReplyDelete

Followers

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

MENARIK MINGGU INI

RAKAN BLOGGER

Labels

Blog Archive