travel, food and lifestyle blog

Tuesday, June 26, 2012

Dah Habis Belajar | Alumni UPM


Dah Habis Belajar | Alumni UPM | Selesai sudah tempoh masa 3 tahun belajar kat UPM, Serdang ni. Walaupun memang banyak keperitan hidup yang perlu dilalui sebagai Art student, alhamdulillah diri ini dapat bertahan sehingga cukup tempoh masa yang diberikan.


Walaupun tajuk FYP yang gua dapat bukan apa yang gua cari selama ni, tapi itu tak bermakna gua boleh berputus asa macam tu aja. Ku gagah kan jua langkah ini dan ku anggap ia sebagai satu cabaran paling besar selama bergelar seorang pelajar.

Terima kasih buat ibu bapa yang selalu memberikan sokongan fizikal mental, wang ringgit dan sebagainya, kalau nak sebut memang tak habis, adik beradik, pensyarah-pensyarah dan rakan-rakan yang lain. :)
Thanks a lot.

Sesungguhnya perjalanan hidup ini masih jauh. dan ini merupakan permulaan kepada kehidupan sebenar.

Share:

29 comments:

  1. wah..tahniah...da nak abis...aku lmbt lagi ni T__T

    ReplyDelete
  2. Syakir Rahman ~ tq bro, alah sekejap je tu, pejam celik dah habis huhu

    ReplyDelete
  3. warghhh!! >.< bess kann da hbs stdy.. saya sudahh bebass bebass bebasss :)) heehe all da best untuk kerja lark naty hehe ^^

    ReplyDelete
  4. congratulati0n and appreciation...lalalala :D

    c0ngratez ea!

    ReplyDelete
  5. fhm perasaan yg habis belajar.. yahooo,, sememangnya best, tp cr keja la pulak.. hak2..

    ReplyDelete
  6. tahnniah
    selamat menempuh alam mencari kerja :D

    ReplyDelete
  7. dayah SnoW Heuka~ haah mmg best... gud luct to huhuuh

    ReplyDelete
  8. khairolina ~ time to cari kerja yeay

    ReplyDelete
  9. cik ai ~ thanks ya :) x sabar nak keje nie ngeeeeee

    ReplyDelete
  10. Riswin Zahari ~ tenq tenq huuhuhu

    ReplyDelete
  11. tahniah dah habih belajar !best nye.Cendol belum mula pn lagi .haha
    Go get a life not a job :)

    ReplyDelete
  12. cendol~ tq... slamat belajar cendol hahahahaha

    ReplyDelete
  13. nak cari orang yang amik kos it..
    buatkan projek akhir nie...tulun...
    hehe..ade sudi bantu?

    ReplyDelete
  14. Siti Rohaida~ xder plak kawan yg ambil kos it

    ReplyDelete
  15. wahhh jeles nyer tgk awak dh abis blaja.. saya xsbr nak habiskan.. setaun lagi.. huhuh lamaaaaaa

    ReplyDelete
  16. eva~ ala sekejap je tu setahun.huuhhu

    ReplyDelete
  17. tahniah bro... slmt dtg ke alam kerja... huhhuhu

    ReplyDelete
  18. Uncle Jonni~ timekasih bro, pasni leh la tumpang naik moto p keje huhu

    ReplyDelete
  19. congrats...EA pun sama..jom kita bina networking dan follow blog EA

    ReplyDelete
  20. emmeraz~ THANKS, TAHNIAH JUGAK YE.. OKAY

    ReplyDelete
  21. bestnya dah habis study.. sy lak tunggu second intake karang ni.. doakan sye ea:)

    ReplyDelete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive