travel, food and lifestyle blog

Tuesday, May 15, 2012

Kota Bercahaya I-City

Kota Bercahaya I-City | Kali ni entry pasal jalan-jalan overnite kat Kota bercahaya I-City.
 Gambar ni dah lama, baru berpeluang nak wat entry. 


aksi penari tiang... Opssss... habissss 


Kalau tengok gambar orang p I-City mesti ada gaya pose kat pokok-pokok ni.hahahah.


Best naik benda ni walaupon dah luruh jantung aku. hahah.
amaran keras kepada wanita dan lelaki mengandung... 
opss ada ke lelaki mengandung ? ahhahah
Share:

18 comments:

  1. siyesli best kot naik mendalah yang last tu. perghh berapa kali entah jantung ni luruh pastu kutip balik. haihh

    ReplyDelete
  2. i-ct mmg tmpt yg ptut lawat kt m'sia ni...spe yg x penah pegi mmg kene pergi..juz tuk mrasa pngalaman bru :)

    ReplyDelete
  3. dah naik jgk benda tu...best giler...

    ReplyDelete
  4. wahh bestnya. Tak pernah lagi pegi sana :)

    ReplyDelete
  5. da lame x pegi i-city..aritu pegi pun xbwk cmera..wuuu T_T

    ReplyDelete
  6. Yuyu Ali~ tau xpe letih dah nak kutip hahaha

    ReplyDelete
  7. Syakir Rahman~ yes ada kelainan disini

    ReplyDelete
  8. Ardini Izzati~ ha kena p la kalau cmtue.. hehhehe

    ReplyDelete
  9. Izzati Tatie~ skang dh macam2 ada... sikit2 dia tambah

    ReplyDelete
  10. bila lah nk pergi icty untuk kali ke 4 ni.. huhuhu

    ReplyDelete
  11. aku baru pegi sekali... tu pon taun lepas... benda pusing2 tu takdak lagi... huhuhuhuhu...

    ReplyDelete
  12. Hanamiko Sakura ~ amboi .. siap kali keempat lagi hahahah

    ReplyDelete
  13. Uncle Jonni ~ skang ni siap ada salji lagi bro ahhaahh...

    ReplyDelete


Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir batin kepada semua pembaca setia blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Labels

Blog Archive