travel, food and lifestyle blog

Tuesday, May 15, 2012

Kota Bercahaya I-City

Kota Bercahaya I-City | Kali ni entry pasal jalan-jalan overnite kat Kota bercahaya I-City.
 Gambar ni dah lama, baru berpeluang nak wat entry. 


aksi penari tiang... Opssss... habissss 


Kalau tengok gambar orang p I-City mesti ada gaya pose kat pokok-pokok ni.hahahah.


Best naik benda ni walaupon dah luruh jantung aku. hahah.
amaran keras kepada wanita dan lelaki mengandung... 
opss ada ke lelaki mengandung ? ahhahah
Share:

18 comments:

  1. siyesli best kot naik mendalah yang last tu. perghh berapa kali entah jantung ni luruh pastu kutip balik. haihh

    ReplyDelete
  2. i-ct mmg tmpt yg ptut lawat kt m'sia ni...spe yg x penah pegi mmg kene pergi..juz tuk mrasa pngalaman bru :)

    ReplyDelete
  3. dah naik jgk benda tu...best giler...

    ReplyDelete
  4. wahh bestnya. Tak pernah lagi pegi sana :)

    ReplyDelete
  5. da lame x pegi i-city..aritu pegi pun xbwk cmera..wuuu T_T

    ReplyDelete
  6. Yuyu Ali~ tau xpe letih dah nak kutip hahaha

    ReplyDelete
  7. Syakir Rahman~ yes ada kelainan disini

    ReplyDelete
  8. Ardini Izzati~ ha kena p la kalau cmtue.. hehhehe

    ReplyDelete
  9. Izzati Tatie~ skang dh macam2 ada... sikit2 dia tambah

    ReplyDelete
  10. bila lah nk pergi icty untuk kali ke 4 ni.. huhuhu

    ReplyDelete
  11. aku baru pegi sekali... tu pon taun lepas... benda pusing2 tu takdak lagi... huhuhuhuhu...

    ReplyDelete
  12. Hanamiko Sakura ~ amboi .. siap kali keempat lagi hahahah

    ReplyDelete
  13. Uncle Jonni ~ skang ni siap ada salji lagi bro ahhaahh...

    ReplyDelete

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive