travel, food and lifestyle blog

Thursday, April 19, 2012

Istilah Minda: Kamal Adli Tak Sombong Dengan Peminat


Setengah artis bagai nak rak sombong untuk layan peminat-peminat, tambah -tambah kat tweeter . Tapi Kamal Adli ni lain, dia cuba untuk spent time layan dan balas semua tweet yang dia dapat dari peminat.
Awat hang tak caya ker?? 

ni bukti 


ha ni yang dapat wadi Print screen. memang meriah la tweet dia malam ni. Biasanya sampai kepagi dia melayan peminat ni. Memang tabik ar bro.

tweet gua malam ni pon dia tak lupa nk reply gak heheheh.


Ayarkkkkk. ambil kesempatan plak aku ni.heheh. Tapi kecewa gak sebab dia "tak rti nak folow" ngeeeeeeee.
tengok ayat dia siap gelak lagi kat belakang tu.. hahahaha.
Apapon Thanks kat Kamal Adli sebab sudi layan peminat yang agak sewel macam aku ni. hehheh

p/s : hahaah tak malukan aku.. ngeeeeeeee. Ah lantak pi lakan asalkan aku bahagia . hehehe

Share:

8 comments:

  1. untungle dapat bermesra ngan artis..kamal adli pulak tu..
    ko tu bile nak jadi retis ni

    ReplyDelete
  2. hahahahah .. untung lekan bro.. sabtu ni gua nak p bifday event dia.. p/s : perluke gua sampai nak jd artis bro..hahahaha

    ReplyDelete

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive