travel, food and lifestyle blog

Saturday, April 28, 2012

Bapak giler Besar


Ingat lagi tak entry saya yang dulu?? story pasal kitaorang pergi Hari Kraf Kebangsaan (HKK2012)
Kat sini banyak benda yang kami jumpa termasuk la benda-benda pelik nie :)


Yang ni mesti kes tak puas hati dengan beg kasut gua yang beso tu.
tu yang dia buat selipar ni lagi beso hahahah. Ingat nak beli, tapi tuan kedai tak mahu jual. ngeeeeeeeeee

lihat entry ni

Yang ni plak songkok, tengok la, agak-agak wape biji kepala boleh masuk heehehehe.


Haaaaaa, Apa nie,???
 ni la gasing kalo nak kenal, skang ni dah makin ramai yang tak kenal, almaklumla semua paling cikai pun main PSP je. ngeeeeeee, mana ada dah yang nak main benda ni walaupun budak kat kampung aku skalipun. Apatah lagi budak-budak bandar ,ngeeeeeeee. Lagi la lakan.

Satu lagi  benda besar yang semestinya korang perasan...
AMENDE??

korang perasan tak aku  yang agak cubby itu hahahahahahah.


.

Share:

17 comments:

  1. hehehe...gergasi mana yg nak pakai barang2 tu..

    ReplyDelete
  2. eszyamin~ entah la bro hahhhaa

    ReplyDelete
  3. Syakir Rahman~ sample untuk barang yang dijual kot hahahhaha

    ReplyDelete
  4. wahhh...seriouss amzing giler.....nk try pakai kasut tu....

    ReplyDelete
  5. jeillabies ~ nnti kalau pakai xtau nak simpan kat mana ahhahahaaha

    ReplyDelete
  6. ceh.. nak promote diri sendiri sekali.. hahaha, btw.. saya masih pandai lagi main gasing tu.. err, tak caya ke perempuan main gasing.. hahaha

    ReplyDelete
  7. Hanamiko Sakura~ wa btol ke hebat2

    ReplyDelete
  8. chibychiby~ wah mata awak lagi beso hehehehe

    ReplyDelete
  9. ni dorang buat utk orang zaman dulu2 kot. kan orang zaman dulu2 besar tinggi.. huhu~ ;p

    ReplyDelete
  10. bapak giler comey gadis 2 org tu...huhuhu

    ciss!! ada teruna pkai spek plak enterframe.... kehkehkehkehkeh

    ReplyDelete
  11. ♔Lady Ainaa♔ ~ memang besar awak..... besar sangat..hohoho

    ReplyDelete
  12. Haris Khairuddin~ hmmmm logik gak alasan tue

    ReplyDelete
  13. Uncle Jonni ~amboi bro.. yg tu je ke nampak ..

    ReplyDelete
  14. akau nampak perut ko yg besar tu..hahahaa

    ReplyDelete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive