travel, food and lifestyle blog

Sunday, April 29, 2012

Kamal Adli Nyanyi Lagu Anak Kampung


Lagu anak kampung ni semakin famous skang ni. Memang tidak dinafikan lagu irama Sabah ini memang unik dan sedap di dengar. Kali ni bukan dari dendangan penyanyi asal,tapi dendangan Kamal Adli semasa event BIRTHDAY BASH dia ari tue. yeah. 
Jom kita layan bagaimana meriahnya lagu ni bila Kamal nayanyi .


kredit to Nurul Diana

Korang perasan tak sape yang pakai kasut oren kat blakang tu.. ngeeeeeeeeeeeeeeeeee. hahahahahaha.
Cer teka.... cer teka... !! 


Share:

9 comments:

  1. haha suke lagu ni..sape kasut oren??

    ReplyDelete
  2. oh!! ha tau..tu admin kan?

    ReplyDelete
  3. cendol~ haha tau xpe.. ngeeeeeeeee

    ReplyDelete
  4. boleh tahan la sore die..wakaka

    ReplyDelete
  5. tu tak dgar dia nnyi lgu anuar zain lg

    ReplyDelete
  6. tapi saya lagi suka dengar ZERO nyanyi.kehkehkeh

    ReplyDelete
  7. Nak kasut oren tuuuu... hehe...

    Wah... tak sangka si Kamal tuh boleh menyanyi!

    ReplyDelete
  8. logorithm~ SUARA dia mmg sedap.. dia leh tiru suara anuar zain hahahha.. lagipon kamal ni mmg dh ada lagu sendiri, "KU SYOK KAT DIA" dalam citer hantu bonceng tu kalau x silap..

    ReplyDelete

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive