travel, food and lifestyle blog

Friday, April 27, 2012

Saya Tak Main, Diorang Je Yang Main


Hujung  minggu lepas gua ada kuar dengan junior-junior  kt Mines . Saje jalan-jalan tengok dunia luar sikit hehehe.

klik sini 


Lepas tu teman dioang main boling, saya pula tetiba je rasa malas nak join main sekali, rasa macam takde mood nak main, memandangkan dah lama sangat tak manin boling.


pegang bola je pun rasanya dah okey .. opsssss ..hahahahaha

Share:

16 comments:

  1. nape x main lak rugi la hehe

    ReplyDelete
  2. Phat ~ hahhaha tetiba xde mood bro, lagipon poket tgh kering haahhaha

    ReplyDelete
  3. Syakir Rahman~ xrasa rugi pon huhu

    ReplyDelete
  4. alahai.. kenapa lah tak main.. rugi sungguh :)

    ReplyDelete
  5. mooka sooka~ nk p genting huhu

    ReplyDelete
  6. aku tak reti main boling ni..hehehehe
    Vote Me For Blogger Of The Year

    ReplyDelete
  7. best oo main bowling, leh lepaskan tension..rse seolah2 baling bola kt kepale org..hahaha.. anyway, hv fun

    ReplyDelete
  8. Jom Join Sini (!) Ada Banyak Tutorial Di Sini (!) mynameishafizah.blogspot.com/ :D

    ReplyDelete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive