travel, food and lifestyle blog

Sunday, March 25, 2012

BEN ASHAARI AJAK BERKENALAN


Hari ni rasa bertuah kerana dapat join segmen yang dibuaat oleh bro BEN ASHAARI. Dah lama mencari peluang untuk join segmen yang beliau buat. Alhamdulillah hari ni dapat.


Sometimes it is the person closest to us who must travel the furthest distance to be our friend.  
~Robert Brault

Terima kasih kerana sudi berkunjung dan menjadi sebahagian dari hidup saya :)

p/s ; nanti kawan-kawan yang belum join boleh la klik kat header atau title tu untuk ke blog  BEN ASHAARI
Share:

22 comments:

  1. Selamat berkenale jgok la kito duwo..hahahaha

    ReplyDelete
  2. timo kasih boh... slamat jugop la.

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan too..
    dr segmen yg sama .. *-^

    ReplyDelete
  4. tuan tanah, sweety tumpang mencangkul cni yee..tanam benih sekali..(^_^)

    ReplyDelete
  5. terima kasih sebab sudi datang subur kan tanaman2 saya :)

    ReplyDelete
  6. hye salam kenal dri kawan2 GBS..ehehe

    ReplyDelete
  7. salam kenal...singgah follow sini dari belog abg ben...

    p/s : duk sebelah abg ben harap dpt aura dia hehe... (~_~)

    ReplyDelete
  8. are_lin@yu ~thanks sbb sudi singgah:)

    ReplyDelete
  9. misz_eyza~thanks ya sudi singgah.. untung la kan :)

    ReplyDelete
  10. ni nak kena berkenalan jugak ke?..
    hehehhehe...

    ReplyDelete
  11. Salam perkenalan... Dari segmen yg sama... :-)

    http://ciknurulsiezuka.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-berkenalan.htmls

    ReplyDelete
  12. salam perkenalan jugak.... thanks sudi singgah

    ReplyDelete
  13. hye!!! deno tergolek-golek dari blog abgben! deno folow sini ... heeee...:)

    jom ke blog deno nak tak? jom la... :)

    ReplyDelete
  14. thanks deno.. im coming..heheh

    ReplyDelete


Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir batin kepada semua pembaca setia blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Labels

Blog Archive