travel, food and lifestyle blog

Sunday, February 26, 2012

Istilah Minda: Dompet Baru


Jalan -jalan kat downtown mines ada ternampak satu wallet, pergh terbaik lah.
 kat pakaging dia tulis 

ENVIRONMENTAL PROTECTION WALLET

tadaaaaaaa

hahahah ada bran ??

Uish ni bukan yang saya punya. 
Eiuewwwwwwwwwwwwwww.
Ni saya dapat kat google je. saja cari nak tau maksud ENVIRONMENTAL PROTECTION WALLET tu. Tapi yang ni plak dapat hahah.


ha ni baru betul wadi punya. hehehe.Stylo kan :)
Bau dia wangi.. hehehe

Share:

12 comments:

  1. chantik dompet

    jom layan
    http://tubepanas.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. serius canthek bro..ko beli kat downtown..brape hinggit ko beli..aku cm nk jugak la..

    ReplyDelete
  3. harga RM15 ingit je.. tawar2 leh RM13 heheheh.. kalu nak ua leh belikan huhu:)memang stylo.. sampai skang wangi lagi.. sampai duit dalam tu pon jadi wangi. walet ni macam guna material rubber.

    ReplyDelete
  4. mcm best je? down town tu uptown la kan??ngee...saya tak tau...yeke?

    ReplyDelete
  5. hahahah... entahla.. rasanya ain kekekekekek..

    ReplyDelete
  6. boleh juga kalo ko nk beli kan aku..sebab aku nk buat koleksi ni..hehe..bagi review ckit la..

    http://ariffinmutalib.blogspot.com/2012/02/segmen-limited-review-by-nabila.html

    ReplyDelete
  7. lawa dompet..warna merah dan hitam jalur2 lagi!!

    ReplyDelete
  8. thanks.. jalur2 tu tempat letak kad bro.. hehehe

    ReplyDelete
  9. Hi, yup this article is really pleasant and I have learned lot of things from it about blogging.
    thanks.

    my web site would

    ReplyDelete
  10. I always spent my half an hour to read this blog's posts everyday along with a mug of coffee.

    Feel free to surf to my web site - 38717

    ReplyDelete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive