travel, food and lifestyle blog

Monday, February 27, 2012

Istilah Minda: Aweks Comey yang Sexy.

Peeeeeeeeeeewwwwwittttttttttttttt..
Wow untung la kan.


Sumber : Facebook

Jom kita tengok umpatan keji para facebooker . keh.keh.keh


Ahhaha. apakomen korang plak ?

Share:

21 comments:

  1. gilo rambut...lari aku tengok tengoh2 maley ginih..hahahaha

    ReplyDelete
  2. bapokkkkk diaaa..panjang gile rambut ha..

    ReplyDelete
  3. hoi..mane ko taw aku suke pompan sexy2 nie..tapi yg ni bapak rr..suke banget...hahaha..x de keje pe posing cm ni..mcm ekor kuda dh aku tgk

    ReplyDelete
  4. obi: tau xpe panjang hahahaa...
    hanif: seksi kan kan kan kan

    ReplyDelete
  5. ariffin : bro mestilah tahu..hahahha.. ekor kuda tu memang stylo.hahaha

    ReplyDelete
  6. faiz :hahahah bukan ko sorang je lari bro.. aku pon cuak gak.. ahahha

    ReplyDelete
  7. ni kalau g oscar kompem menang best dress ni

    p/s : apsa banyak sngt popup yg keluar kalau bukak page ni?leceh la..

    ReplyDelete
  8. edy_hahaaha leh ke camtu. lawak dow. mungkin klah lady gaga kot huhu

    ReplyDelete
  9. adadaaaaaaaaaaaaaaa...nie kalilaa...punye panjang!

    ReplyDelete
  10. eyqa : hahhaah.. yang kamu x sepanjang nie ek?? huhuhu

    ReplyDelete
  11. hahahahhaa.. kenapa cik tie ye :)

    ReplyDelete
  12. senang..xyah beli baju. tutup je dgn rambut tu. panjang macam hantu langsuyor.. hahaha. ;p

    nasib baik dia x buat duck face, kalau x konfem aku tembak. XD

    ReplyDelete
  13. macam nie pun ada eik.. hahaha gerun gak tengok.but itulah minat masing2 kan :)

    ReplyDelete
  14. hahaahha seram kan bro.. ngeeee

    ReplyDelete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive