travel, food and lifestyle blog

Saturday, February 25, 2012

Istilah Minda: Bloggers Tua


Ha entry kali ni wadi nak kenalkan dengan Bloggers tua. hehhe nak kenal sape ?


Nama Samaran : Ken Ji
Blog dia lebih fokus kat photografi. Maklum la kat UPM ni dia dah biasa buat service untuk student-student :)
Eh eh dah macam Ustaz Azhar Idrus Plak dia . hehehe


Nama Samaran : See Rub
Blog : Y U NO FUN
Blog dia pula fokus kat lawak. RageFace . Nasib baik tak join MAHARAJA LAWAK je.
Ha ni macam sapa plak :P


Ha ni tak lain tak bukan admin blog ni la. ahhaah..
Buruk bebenor mukanya. hahahah

Mereka-mereka diatas ni bloggers tua , tapi baru je berblog ni heheeh.
Jangan mara. Kami akan bagi yang terbaik untuk pembaca semua Insyaallah :)



Share:

16 comments:

  1. aku minat camera2 nie..hahahha...

    ReplyDelete
  2. ariffin:ye ke.. huhu
    Nadea: folow le.huhu

    ReplyDelete
  3. Haha. Ni tua betul2 ke, ke edit je?

    ReplyDelete
  4. Wah!! peminat kamera..
    Boleh minta tips nanti..
    Nak masuk jadi group blogger tua ni umur minimum kena berapa? Aku rasa aku pun macam dah tua ni...hehehehhe

    ReplyDelete
  5. hanif~ hahaha follow la bro.. :)

    ReplyDelete
  6. hanif~ xkesah wape.. asalkan muka ada kedut je dah layak. hehehhe

    ReplyDelete
  7. tua2 la bnyak pengalaman bro.. haha

    ReplyDelete
  8. haahha, btol tue... kalau santanpon.. makin tua makin banyak santannya :)

    ReplyDelete
  9. sekarang semua dah canggih, sebab itu gambar ialah penipuan paling besar hari ini. Hahaha.

    ReplyDelete
  10. kenal sgt. hehehe.
    walaupun dh di transformerkan :P

    ReplyDelete
  11. klu aku dah bleh bajet.. main 20 an...hahaha

    ReplyDelete

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive