travel, food and lifestyle blog

Friday, February 17, 2012

Istilah Minda: ALAIN DELON ke Allan Meon ?


Assalamualaikum kepada semua pembaca blog saya , apa khabar semua.
Hari ni bertuah kerana "eqbalzack.com- sedang mencari.
          "The Best Lifestyle Blog of the Year 2012" ,World Bloggers and Social Media Awards jadi saya pun nak join jugaklah memeriahkannya. Apa yang dijanjikan oleh eqbalzack ye. haha nak tau ?
Tadaaaa 




Eh tipulah.. ni saya punya set allan Meon .. hehe.. Lebih kurang lah kan. Tapi yang eqbalzack nak bagi harga dia RM149.90 set of ALAIN DELON der . Pergh mana tak menggeletar tangan wadi. Tapi yang wadi punya ni ha. Jom kita pakat kira.


Wallet buruk dah tercabut sana sini dulunya berharga RM15.00, Tali pinggang yang dah rosak tu RM8.00 je masa waktu beli kat Kelantan. Nasib baik kat kelantan kat KL mahal lagi kot. Yang ke-3 pen paper-mate je RM0.70, ouch leh buat pergi interview ker. hahah kalo kira -kira semua total RM 23.70. hahaha. Dah 2 tahun lebih wadi guna wallet dan tali pinggang tu. Pen je yang baru tak sampai sebulan beli.
 Kesian kan. 

Uih kalau dapat set  ALAIN DELON dari eqbalzack, mesti berbahagialah hidup ini dengan eksesori baru. Memandangkan Tahun ni adalah semester akhir bagi wadi untuk beljar di UPM ni, amat sesuailah memakai barangan ALAIN DELON itu semasa presentation final projek. huhu .

skang saya nak ajak teman-teman saya pergi ke eqbalzack.com. Manalah tahu diorang pun teringin dan ada mimpi macam saya :)



p/s: apapon thanks kepada   eqbalzack sebab sudi follow facebook saya :) . Kalau tak saya tak tahu pasal benda nie :) Thanks a lot bro 

This entry is for the contest :
by EqbalZack.com 


Share:

12 comments:

  1. Koding Berkata:
    Aku boleh jer...
    Tak ada Allan Delon...
    Aman Meon pun boleh....

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagus r camtu bro hahaha ALLAN DELON pon kelas per

      Delete
  2. assalamualaikum mawardi,
    abg eq dah terima penyertaan. terima kasih.
    nanti boleh singgah blog, abg eq dah linkkan kaat senarai peserta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikum ussalam abg eq :) saya akan singgah selalu.. insyaallah :)

      Delete
    2. apapon terima kasih ye sudi terima penyertaan saya :)

      Delete
  3. Replies
    1. uih mesti .. kena la kira semua..hhaaaha

      Delete


Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir batin kepada semua pembaca setia blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Labels

Blog Archive