travel, food and lifestyle blog

Monday, February 20, 2012

Lawaknya Ombak Rindu


Sape tak tahu kalau sebut ombak rindu nie kan, . Pada asalnya bila wadi dengar yang member kata cerita ni sedih, awal-awal lagi dah reject dalam senarai untuk tengok kat panggung mahupon cd . Tapi hari makin hari ternyata aura ombak rindu ni makin hebat , mana tak nya dalam seminggu tayangan filem dia pon dah pungut 5 juta lebih penonton. ni yang timbul tanda tanyakat minda wadi ni. Apa yang best sangat dengan filem nie.



So, nak tengok kat panggung dah takde, terpaksa la tengok yang download jer. huhu. Tengok sorang-sorang. tak sangka-sangka, boleh menitiskan air mata plak.. huk..huk.. Pelakon yang terbaik ah. watak mereka semua hidup dan berjaya. Walaupun kutipannya tidak dapat mengalahi KL Gangster,bagi wadi cerita ni memang perfect. 5 bintang . Tak pasal-pasal rugi je tak tengok kat panggung. arghhhhh.


sumber

kerana ketensonan itu, timbul plak keinginan di hati nak baca novel dia. novel Ombak rindu ni pon best gak.huhu. ni la first time wadi baca novel tau. kalau nak diceritakan tentang perbezaan jalan cerita dalam novel dan filem dia, sudah tentu banyak perbezaannya.


Tapi satu je korang belum tahu tentang Ombak Rindu nie. Part lawak dia, jom kita tonton hehehe

video

Hahahha
 lawakkan

Share:

14 comments:

  1. xdapat tengokla plak part lawak tu..apa dia?nk tahu..huhu

    ReplyDelete
  2. hahaha.. macamana nk bagitau ek... benda tu suprise sangat.. kna tengok sendiri.. huhuh

    ReplyDelete
  3. dh tgk ombak rindu gak..tp mcm takde apa2 effect dlm jiwa... maybe i tak berapa nk jiwang kot....npe saya tk dpt tgk video lawak tu..laaa..

    ReplyDelete
  4. haha. ada jugak parody nye version XD

    ReplyDelete
  5. Ombak rndu? Gapo tu? Ekeke

    ReplyDelete
  6. kawen lisa surihani? huh sapa tak mau..XD hahahaha

    ReplyDelete
  7. bob xtau ke ombak rindu tu ape?? ok fine hahaha
    baby phg91 lisa surihani?? hahhaahh
    eyqa amin : ala kesiannya

    ReplyDelete
  8. xpernah tgok lg smpai rini... huuu

    jarak lak tgok movie.. heee

    ReplyDelete
  9. BHAHAHAHAHA.. Serius lawak giler video tu... ;)

    ReplyDelete


Saya ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri maaf zahir batin kepada semua pembaca setia blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Labels

Blog Archive