Monday, September 13, 2021

Young Living Tawarkan Keahlian Percuma Dengan Pembelian MEO Kit : Comforting

 


Pada 13 September 2021, Young Living Malaysia ada buat promosi hebat Minimum Enrollment Oder (MEO) yang bertemakan Comforting. Ini merupakan tawaran masa terhad untuk 10,000 set sahaja. Apa yang bestnya, MEO kit ini menawarkan harga yang murah dengan kelebihan keahlian percuma. Jadi ia hanya khas untuk pendaftaran baharu sahaja.


MEO kit Comforting ni hanya berharga RM590 dan sangat berbaloi untuk dimiliki kerana nilai produk yang bakal korang dapat adalah RM962.50. Apa yang lagi menarik adalah, dengan pembelian MEO kit ni, korang akan dapat mendaftar sebagai ahli secara PERCUMA.

JOM KITA KIRA 
  • DDD - RM394.50
  • Gentle Baby - RM130
  • Valor - RM236.50
  • Peace & Calming II - RM126
  • Seedling Calm - RM75.50
TOTAL
RM962.50 retails

MEO - RM590 ONLY
JIMAT sehingga RM372.50 

ESSENTIAL OIL DALAM MEO COMFORTING

.

Valor | Boost keyakinan semangat ketika kita sedang membuat sesuatu perkara (beri positive vibes dalam emosi), bila hati tak keruan, lemah semangat, berdebar2 secara tiba2 pakai lah valor nie dan sangat membantu bagi yang suka menyanyi masa tido tu (berdengur).


Seedlings Calm | Menenangkan minda, worry frees and bagus utk kulit kerana terdapat Lavender & Geranium dlm blend oil ni. Memberi ketenangan dan bantu mendatangkan perasaan relax terutama ketika hendak tidur atau pon sedang gelisah.


Gentle Baby | Bau sangat lembut dan eksklusif sebab ada Rose. Calm the baby bagus untuk yang selalu ada angin-angin. Kandunngan Jasmine dalam blend ni bagus utk increase female energy. Bagus juga untuk isu obsessive attachment (ngempeng/memerap) tak kira la husband ke isteri ke anak ke.


Peace & Calming II | Nama pun dah cerminkan fungsi. Sangat bagus untuk meredakan tekanan seharian suntuk bekerja. Bagus juga untuk anak-anak yang hyperactive dan bantu meredakan stress. Bauannya membawa mood & emosi yangg tenang ketika kita tertekan atau kelam kabut .

Beli dengan saya sekarang kerana set ini adalah set yang limited berdasarkan siapa cepat dia dapat. Tawaran ini akan berlansung sehingga 30 September 2021 sahaja.

Mawardi Yunus
0182266623
Agen Sah Young Living Malaysia


0 comments: