travel, food and lifestyle blog

Saturday, August 19, 2017

A2A FIRST MY MERDEKA WATER INFLATABLE DAY

Bersempena dengan sambutan Kemerdekaan yang Ke-60 yang bakal menjelma tak lama lagi, A2A Global Network Sdn Bhd julung-julung kalinya akan menganjurkan 1st MY Merdeka Water Inflatable Day yang akan berlangsung pada 1-3 September 2017 di Kompleks Belia dan Sukan, W.P. Ia akan berlangsung dari jam 10.00 am hingga jam 10.00pm.

A2A FIRST MY MERDEKA WATER INFLATABLE DAY

Acara ini atas penganjuran bersama A2A Global Network, Malaysia Inflatable Challenge, Persatuan Belia Prihatin Malaysia, Majlis Belia Wilayah Persekutuan and Ikatan Badan Badan NGO Belia & Sukan.
"Get ready to challenge yourself on the obstacle course packed with 10 huge inflatable obstacles that will let you flip, bounce and boing your way around an incredibly fun 151m course. Sounds exciting, right?"

A2A FIRST MY MERDEKA WATER INFLATABLE DAY

A2A FIRST MY MERDEKA WATER INFLATABLE DAY

A2A FIRST MY MERDEKA WATER INFLATABLE DAY

A2A FIRST MY MERDEKA WATER INFLATABLE DAY

Untuk pengetahuan korang, penyertaan untuk aktiviti ini tidak hanya terhad keatas kanak-kanak sahaja, kerana ianya sesuai dan terbuka kepada orang dewasa juga. Siri "dynamic inflatable obstacle" baru dan dinamik ini telah direka khas untuk orang dewasa dan kanak-kanak dari semua peringkat umur kerana peralatan "inflatable"nya telah dilengkapi dengan ciri-ciri keselamatan yang penuh untuk menjaga keselamatan semua orang. *jadi korang tak perlu risau kerana kanak-kanak dan orang dewasa boleh bermain bersama dalam persekitaran yang selamat dan menyeronokkan!

Safety features of Water Inflatable equipment is perfect for all age level.

A2A FIRST MY MERDEKA WATER INFLATABLE DAY

Salah satu misi acara ini ialah untuk mempromosikan aktiviti gaya hidup sihat di kalangan kanak-kanak, dengan aktiviti yang menyeronokkan dalam skala yang besar. Antara aktiviti lain yang korang tak boleh lepaskan di 1st MY Merdeka Water Inflatable Day ialah seperti Lari Man Battlepertandingan mewarna, pertunjukan silap mata, persembahan nyanyian dan tarian, vendor makanan dan minuman, Live Band (Le'Lagoo) dan banyak lagi. *cabutan bertuah juga akan menanti anda.




HARGA TIKET

Harga tiket adalah seperti berikut:

A2A FIRST MY MERDEKA WATER INFLATABLE DAY

Sebarang urusan berkenaan dengan pembelian tiket boleh call no +603-7931 9808 atau +6013-997 1133.


LOKASI


Anda boleh mencapai Stadium Jabatan Belia Dan Sukan dengan menggunakan peranti navigasi atau aplikasi seperti Google MAP atau Waze. Anda juga boleh menggunakan koordinat dan link untuk sampai ke sana:


Oleh kerana tempat letak kenderaan yang terhad, korang di CADANGKAN untuk berkongsi kereta atau menggunakan pengangkutan awam seperti Teksi / Grab / Uber untuk sampai ke Stadium pada hari acara.

A2A FIRST MY MERDEKA WATER INFLATABLE DAY

Untuk maklumat lanjut mengenai 1st MY Merdeka Water Inflatable Day , sila layari laman web mereka di http://waterinflatable.a2a.network.
Share:

12 comments:

  1. Wah menarik ni. nak ajak kawan join

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya wak, kalau tak balik kampung raya ni leh la p sini.

      Delete
  2. Excited rasa! Bukan boleh main air je, at the same time boleh exercise sikit. Cuaca pula panas, hah memang sesuai la pergi ke sini!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya betul tu. nak2 cuaca panas best la kan

      Delete
  3. wahhh... nampak happening nya! kalau pergi ramai-ramai dengan kawan-kawan mesti best. haaa jom plan ke sini! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu hasif. kalau x balik kg boleh la p hasif. ajak kawan2

      Delete
  4. Replies
    1. boleh ajak family kawan-kawan ke sana

      Delete
  5. mcm runing man dah.. haha rasa nak pergii

    ReplyDelete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive