travel, food and lifestyle blog

Friday, June 23, 2017

MENANG DUIT RAYA RM1,500 DARI JUS LUTOX DNARS

Dah lama rasanya tak join mana-mana contest sejak busy dengan kerja ni. Kalau dulu, Alhamdulillah ada je rezeki menang hadiah dari mana-mana contest yang saya join. Bila dah dekat raya ni, kalau korang perasan banyak juga contest yang menarik yang boleh kita join. Antaranya share contest menang duit raya dari DNARS.

Jus Lutox Dnars

Untuk pengetahuan korang share contest menang duit raya dari DNARS ini telah diwar-warkan dekat facebook DNARS JUS LUTOX (Link http://bit.ly/2siHxm3). Mudah je, cuma LIKE, KOMEN, SHARE & TAG dan HASTAG #DuitRayaDnars. InsyaAllah ada rezeki tak kemana kan? Dengar khabar 1 Syawal ni keluar result lepas tu, 2 Syawal terus dapat duit raya untuk pemenang. Kalau korang nak join tu cepat-cepat la sebelum hari raya. Ada rezeki tu ada la kan. InsyaAllah.


Sebenarnya pernah dengar tentang Jus Lutox Dnars ni. Tapi tak pernah tau sangat untuk kegunaan apa, so dah kebetulan join contest Duit Raya ni terus baca mencari info Jus Lutox ni. Not bad juga la produk ni. Tengok testimoni pengguna Lutox ni pun boleh kata positif ja semua. Jadi ini bermaksud produk ni sangat bagus. Alhamdulillah kan.

Saya bukan apa, dalam bulan puasa ni banyak juga beraktiviti. Bekerja kesana-kemari, semata-mata nak siapkan semua kerja sebelum cuti beraya. *biasalah mood nak raya. Bila dah macam tu, mula la lenguh sana-sini.

Jus Lutox Dnars

Dah alang-alang dah tahu kelebihan Jus Lutox Dnars ni, tak salah nak cuba kan. Kat sini saya nak kongsikan ada 12 kebaikan utama Jus Lutox Dnars ni dengan korang;

  1. Kaya dengan antioksidan yang mampu mencegah kerosakan sel dan melambatkan proses penuaan sel tubuh.
  2. Meningkatkan tahap kecergasan tubuh badan.
  3. Menguatkan sistem imunisasi bagi melindungi tubuh badan daripada jangkitan penyakit.
  4. Melancarkan peredaran darah.
  5. Melancarkan proses penghadaman.
  6. Membantu mengawal tekanan darah dan paras kolestrol.
  7. Menyingkirkan toksin dari tubuh badan.
  8. Meningkatkan tahap metabolisme tubuh badan.
  9. Membantu mengatasi masalah angin dalam badan.
  10. Membantu mempercepatkan pemulihan luka luaran dan dalaman.
  11. Jus Lutox Dnars Memelihara sistem saraf.
  12. Memelihara kesihatan tubuh badan secara menyeluruh

BAHAN-BAHAN JUS LUTOX DNARS | Tapi kan, mulanya risau juga la, sebab tak tau apa kandungan Jus Lutox Dnars ni. Terus Tanya contact FB Dnars tu sebab nak cuba tapi risau apa la yang ada dalam Jus Lutox Dnars ni. Lepas di terangkan, Jus Lutox Dnars ni hanya guna bahan semula jadi. Antara kandungan utama yang ada macam Kurma, Madu, Lemon, Halia, Pegaga, bayam, Markisa, garam bukit dan Delima. Tengok kandungan pun dah jadi yakin sangat dengan khasiat yang InsyaAllah kita boleh dapat.

Jus Lutox Dnars

Alhamdulillah yang lebih meyakinkan bila Jus Lutox Dnars ni mendapat Sijil Pengiktirafan HALAL daripada JAKIM. Tak da la bila minum dengan saudara atok dengan opah ni ditanya pulak halal ke kan. Nak balik kampung nak juga kongsi dengan dorang.

Mostly bila baca review pengguna yang dah minum Jus Lutox Dnars ni ada yang kongsi seronok sebab dah tak rasa sakit lutut lagi. Ada juga yang kongsi dah lama sakit sendi tapi Alhamdulillah lepas minum Jus Lutox Dnars memang membantu memulihkan. Makin tak sabar lak nak cuba minum ni.

Kiranya kalau minum bulan-bulan puasa ni memang lagi bertambah la tenaga. Hujung nak dekat raya ni tak la rasa lemau sangat badan kan. Jadi aku pun apa lagi. Tengah tunggu Jus Lutox Dnars sampai rumah ja ni. Jus Lutox Dnars boleh diambil setiap hari dan sesuai untuk seisi keluarga. Jadi balik raya bukan minum sorang tau. Minum satu keluarga, atok, opah, saudara, sepupu, da nada lebih boleh la kongsi dengan tetamu yang dating.

Jadi kalau korang nak info dan nak order Jus Lutox Dnars ni boleh terus secara atas talian dekat :

Website : www.lutox.com.my
Share:

2 comments:

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive