travel, food and lifestyle blog

Saturday, May 28, 2016

IZEARA XTRAVAGANZA PRODUK KURUS TAK PANAS


Korang masih ingat lagi tak dengan kes VIRAL beberapa mingu lepas berkenaan produk kurus? Yah ! Isu Viral Produk Izeara Xtravaganza Tak Panas yang menjadi punca Cik Bella Nabela tu mengamuk . *what ??? disebabkan itu saja sampai buat report bagai? Tak masuk akal Cik Bella oiii.

Untuk Cik Bella, sis Nana ada pesanan sikit untuk awak ya.


Pemilik produk ni sendiri dah bagitau bahawa produk ni tak panas. Jadi sebelum beli mana-mana produk, sila rujuk dulu kelebihan produk dan isi kandungan tu.

Kelebihan Produk Izeara Xtravaganza

1. Lemak tertanggal dalam masa 48 jam (hilang 6 inch dalam masa 48 jam)
2. Hilang strech mark baru, lama dan selepas bersalin dalam masa 7 hari
3. Menahan rasa lapar dan menghilangkan selera makan
4. Melawas pembuangan air besar selepas 1 jam menggunakan 6 Inch Extravaganza
5. Lemak-lemak tepu yang degil dapat disingkirkan dengan pantas
6. 15x ganda lebih berkesan dalam menghapuskan lemak degil tanpa rasa panas

Berikut pula merupakan senarai bahan yang ada dalam Produk Izeara Xtravaganza.

Kandungan Bahan Izeara Xtravaganza: 
Stem Cell Formula
Produk 100% Bebas bahan kimia
Produk 100% Bebas Paraben
100% Terjamin keberkesanannya menurunkan
Bukan Siti Nordiana je yang pakai dan berpuas hati dengan produk  Produk Izeara Xtravaganza ni, ramai lagi pengguna-pengguna mereka memberi respon yang positif.




Kat atas ni antara testimoni dari pengguna-pengguna diorang la. Saya sendiri pun ada guna. Memang betul tak panas malahan bau dia pun tak seteruk lotion kurus lain. Yang penting boleh pakai bila-bila mana dan tak perlu takut orang tau kita pakai produk kurus.

Pakai apa-apa produk pun kalau nak berkesan kena la pakai secara consistant. Insyaallah akan beri kesan positif. Ni pakai sekali dah nak kondem produk tu berkesan atau tak. *ini tidak logik okay. Kadang-kadang orang kita ni, nak maintain guna tu yang susah. Bila tak jadi mula salahkan produk kan.

Saya sendiri cuba maintainkan penggunaan, lepas mandi je, lap-lap badan dan terus pakai. Lagi elok kalau leh pakai 5 kali sehari selepas solat fardu tu kan. Apa kesan yang saya dapat rasakan bila pakai produk ni walaupun tak panas, saya kerap sendawa dan kadang-kadang bahagian perut saya macam ada kesan sakit sedikit seperti macam saya baru lepas seat up. serius tak tipu ni. So kat situ dah boleh bina keyakinan kat diri saya bahaw produk ni bagus dan boleh dipercayai.

Bagi korang yang nak cuba produk kurus tak panas ni, berikut merupakan detail harga dan media social diorang. Saya pun sedang guna produk ni, anda bila lagi?
HARGA ASAL : RM 149.00
HARGA PROMOSI : RM 109.00 sahaja !
Nak tau lebih lanjut boleh ke :
Tempahan (Whatsapp) : 013-777 3617
Share:

7 comments:

  1. wahh..lepas puasa ni mesti sy tak kenal dah awak kannn? (^___^)

    ReplyDelete
  2. jangan terlebih sapu bro, nanti terlebih kurus lak hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaaha kan terlebih kurus pon x elok

      Delete
  3. Hebat juga produk kurus tak panas ni, semakin femes

    ReplyDelete
  4. madi dh bape kg lost. hehehe

    ReplyDelete
  5. Teringin nak cuba tapi takut tinggal tulang lak hahahaaa

    ReplyDelete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive