travel, food and lifestyle blog

Monday, August 22, 2016

AMNAHOME MENAWARKAN HOMESTAY DI LUAR NEGARA


Berita gembira buat rakan-rakan traveller di luar sana. Jika berpeluang melancong ke luar negara seperti London, Tokyo, Melbourne, Auckland, Amsterdam dan Perth , anda boleh menikmati penginapan selesa berkonsepkan homestay yang titawarkan oleh AmnaHome. Dengan menyediakan hampir 40 buah homestay yang terletak di bandar-bandar utama dan dekat dengan tempat-tempat menarik yang menjadi tumpuan para pelancong mereka menjanjikan pengalaman bercuti lebih bermakna dengan tagline "Beyond Homestay". Bukan hanya di luar negara, mereka juga mempunyai homestay yang berada di bandaraya Kuala Lumpur juga.


Tidak perlu terlalu risau akan harga yang bakal korang laburkan ini kerana, walaupun homestay mereka terletak di lokasi yang strategik iaitu berdekatan dengan tempat-tempat menarik, namun AmnaHome tetap menawarkan harga yang berpatutan kepada setiap pelanggan-pelanggannya.


Berikut saya kongsikan beberapa foto yang diambil dari laman Instagram AmnaHome untuk rujukan korang. Bukan sembang kosong ya, ternyata penginapan mereka memang cukup selesa. Nak tengok foto-foto yang lain ataupun info lebih lanjut, boleh follow dan ikuti perkembangan mereka di laman media sosial.


A photo posted by AmnaHome.com (@amnahome) on


Amna Home at Siddeley Street, Docklands Melbourne, Australia



Amna Home at Wellington Street, Perth




Amna Home at Nelson Street, Auckland

Jadi apa korang tunggu lagi, jika berpeluang ke mana-mana destinasi berikut korang boleh terus hubungi mereka untuk tempahan. Insyaallah taklama lagi mereka akan masuk ke Paris dan Canada. Jadi Selamat bercuti dari saya :)


Website

Facebook

Instagram

Reservation
+61 402 966 473


Selepas proses penjenamaan semula, Amna Home kini telah dikenali sebagai The Clover Home.
www.theclover-ah.com

Share:

9 comments:

  1. Bertuahlah orang yang menang percutian ini .

    ReplyDelete
  2. tak sabar nak menginap di salah satu homestay amnahome iaitu di perth :D

    ReplyDelete
  3. ada juga terbaca pasal amnahome ni, terbaiklah bisnes dia kan

    ReplyDelete
  4. semoga berjaya....apapun dah tahu jawapan pemenang nya kan...tak apa cuba lagi..

    ReplyDelete
  5. Tahniah dengan entry yang best ni walaupun bukan rezeki nak menang kan?

    ReplyDelete
  6. kali ke 3 stay kat amnahome ke en. hasbul yunus?

    ReplyDelete

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive