travel, food and lifestyle blog

Monday, February 22, 2016

SPA DI RUMAH JE | PURE BY SAFIYYAH OSMAN


Spa di rumah
gambar hiasan_www.praniglowdayspa.com.au
Pertama kali dalam sejarah hidup MY nak memanjakan diri dengan body scrub. Nak ke spa dah tentu tak mampu kan?. Tapi dengan hanya bermodalkan beberapa ringgit je, korang mampu menguruskan spa tersendiri di rumah.Tak ada alasan lagi bagi lelaki untuk melakukan body scrub dengan adanya Susa Detox Body Scrub dari Pure by Safiyyah Osman*tak ada alasan takut diraba lagi kan. hahahah

SANGAT MUDAH OKAY!!!


Susa Detox Body Scrub (Lavender Me)

Tak perlu ambil kelas pun nak pakai scrub kat badan ni. Apa yang korang boleh buat hanya basahkan badan, dan sapu Susa Detox Body Scrub (Lavender Me) ke bahagian badan tertentu dengan gerakan memutar. Tunggu beberapa ketika dan boleh basuh dengan gembira.heheh. Kalau nak dapat hasil yang terbaik, boleh rujuk 8 CARA LULUR Body Scrub [klik] ni. Amacam, mudah kan?

Susa Detox Body Scrub (Lavender Me)

Bila dah siap pakai tu mesti korang sangat teruja dengan kulit tubuh korang sendiri. Selepas bilas dengan air, MY sendiri rasa macam nak peluk je badan ni tak nak lepas-lepas haha. *eh eh eh. Bau wangi dia *aummmmm. Bukan wangi je, kulit rasa gebu dan lembut je. huhu. Tak perlu nak berhabis berarus riban ke spa semata-mata kan.

Untuk pengetahuan korang jugak, fungsi sebenar Susa Detox Body Scrub (Lavender Me) ni adalah untuk:

  •      ✿ Menghilangkan bau badan *sesuai bagi mereka yang ada masalah bau badan
  •       Mencerahkan kulit *kalau nak kulit cerah boleh cuba
  •       Membuang sel kulit mati *menanggalkan daki-daki kat kulit badan
  •       Melembabkan kulit tanpa perlu menggunakan moisturizer.
  •      ✿ Berfungsi untuk DETOX keseluruhan badan.
  •       Melancarkan peredaran darah.
  •      ✿ Bagus untuk hilangkan stress, insomnia dan sekatakan kulit tona tidak sekata.

*kenapa special sangat Susa Detox Body Scrub (Lavender Me) ni? Bagi mereka yang tertanya-tanya akan bahan yang ada di dalam Susa Detox Body Scrub (Lavender Me) ni, ini adalah jawapannya. Susa Detox Body Scrub (Lavender Me) ni terhasil dari bahan-bahan hebat seperti susa detox blend (secret recipe), madu asliminyak zaitun, grape oildry lavender, & pure oil. Ramuan asli tanpa bahan kimia.Insyaallah selamat untuk semua jenis kulit terutama kulit sensitif.

You guys might be wondering if our products is HALAL and KKM CERTIFIED, isn't it.Hey,fret not!We're in the midst of getting KKM approval.Of course, all of our ingredients are safe and Halal as we are using 100% Pure and Natural resources.Hope your love and confidence stay with us!

Selain flavour Lavender me, Susa Detox Body Scrub juga mempunyai pilihan flavour lain seperti, flavour Chamomile Me (marvelous wangi dan relaxing!!) dan Choco Honey (terbaik untuk kurangkan stretch mark dan kedutan kulit). 


Selain itu  Pure by Safiyyah Osman juga mempunyai produk lain seperti:


Pure by Safiyyah Osman

  1. 1. Detox Soap and Body - Combination&Dry and Sensitive skin.
  2. 2. ESA Lavandula Mist Toner Pore Perfecting
  3. 3. Under Eye Serum
  4. 4. Susa Detox Body Scrub - 3 flavour
  5. 5. Hero Face Mask - Green Tea Clay
  6. 6. Heroin Face Mask - Chocolate CLay
  7. 7. Foot Soak - Chamomille & Lavender
  8. 8. Hotlips Lip Balm
  9. 9. Lip Scrub

Untuk pengetahuan korang, produk Pure by Safiyyah Osman ni sesuai untuk lelaki dan wanita. Bukan perempuan je kena jaga kesihatan dan kecantikan kulit, lelaki pon harus okay.

Meh kita tengok testimoni berjaya dari pelanggan produk Pure by Safiyyah Osman ni.

testimoni Pure by Safiyyah Osman


Macam mana nak dapatkan produk ini? 


Facebook Page : Pot-pure-y
Contact No. : 013-3789442
untuk mendapatkan produk/beli/consultant


Sekarang Pot-pure-by sedang mengadakan Promosi CNY ( bermula 5-13 Feb aje ) dan juga Special Offer untuk set berpantang (1 - 29 Feb).




Share:

11 comments:

  1. Huishh bestnyaaa, packagingnya pun menarik hati ena. Rasa nak beli satu, lama tak manjakan diri ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. try la, berbaloi. banyak lg produk best diorg ada.

      Delete
  2. macam best je madi....puas hati kot kalau dapat scrub badan,hehe

    ReplyDelete
  3. Mamat bangla patut beli ni. buang bau herba kat badan. wakaka

    ReplyDelete
    Replies
    1. diorg wajib beli kalau nak duk Malaysia. huuhuhu

      Delete
  4. Those yang ada skin problem bole la pakai ni. Sounds like a good product, why not cuba kan ;]

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah, lagipon banyak produk diorg ada.

      Delete
  5. Huish best plak tengok produk scrub ni, agak lama juga tak menyental badan...hihi

    ReplyDelete


Terima kasih kerana sudi singgah di blog mawardiyunus.com blog www.mawardiyunus.com.

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive