travel, food and lifestyle blog

Wednesday, September 30, 2015

PERTAMA KALI MAKAN MEGGI KAMBING

PERTAMA KALI MAKAN MEGGI KAMBING | Dah lama MY memerhati geng-geng Kelab Blogger Ben Ashaari ni dok makan dan share pasal Meggi Kambing D'Laila ni. Terdetik di hati ni nak mencuba walaupun MY ni sebenarnya tak makan kambing.

Maggi kambing
Siapa yang tak terliur kalau macam ni rupa dia kan? Kalau MY yang tak makan kambing ni leh terliur, bagi diorang yang memang giler kambing tu macamana ya? ahahah. Walaupun tak suka kambing, sebagai food blogger, MY beranikan diri untuk mencuba. Tapi tengoklah sendiri apa yang jadi kan. licin MY kerjakan. hahahaha.

Maggi Kambing
Serius tak menyesal oder Maggi Kambing ni. Dengan harga RM20 semangkuk. Potionnya agak berbaloi dan megeyangkan. Apa yang lebih penting ianya sedap. Bagi mereka yang teringin nak cuba Maggi Kambing ni, waze je MMA Santai Corner Nilai. Insyaallah dia akan bawa sampai ke destinasi sepatutnya.

----------------------------------------------------------------

MMA Santai Corner
Putra Point Fasa 2B, Putra Nilai, 
71800 Nilai, Negri Sembilan 

Masa Operasi:
5 petang ke 12.00pagi

Share:

10 comments:

  1. Wahhh madi, cantik template blog. Iday suka. oh nak try la meggi kambing tu. terliur pulak tengok gambarnya. hehehehe

    ReplyDelete
  2. Woahh, mmg nampak mengancam! hhehehe

    ReplyDelete
  3. Perghh menitik ayaq liuq.. Nanti mummy nak try la ngan hero2..

    ReplyDelete
  4. adoiii...sure terancam kalau makan ni....

    ReplyDelete
  5. asal kambing mesti sedap oiii..hehe

    ReplyDelete
  6. bapak besar..mcm syok je ni..kalau nak megi lebih, aci tak bawa megi spare dr rumah?;-p

    ReplyDelete
  7. pertama kali tengok menu ni, unik dan tentu sedap

    ReplyDelete
  8. ehhhh tak makan kambing ke? rugiiiii rugiiiii

    ReplyDelete
  9. We're a group of volunteerrs annd starting a new scheme in our community.
    Your web site provided us witth valuable information to
    work on. You have done an impressive job and our entire community
    will be grateful to you.

    ReplyDelete

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive