Wednesday, July 01, 2015

LEPAK DI MURNI DISCOVERY TASIK PERMAISURI


LEPAK DI MURNI DISCOVERY TASIK PERMAISURI | Ramai yang dok kata Restoran Murni ni cukup popular dengan makanannya yang sedap. Semalam MY dan rakan blogger sempat lepak di Restoran Murni Discovery di Tasik Permaisuri.

Memang tidak dinafikan, makanan dan minuman yang ada dalam senarai menu cukup membuatkan berfikir panjang untuk membuat oder. Semuanya sangat menyelerakan dan yang paling penting nama-nama makanan dalam menu cukup membuatkan kami terseyum lebar. Apa yang MY suka dengan restoran ni ialah suasana restorannya yang cukup best.

Kena pula masa bulan-bulan puasa ni ada pula orang dok nyanyi lagu raya untuk menghiburkan kita. *phewww memang feel nak raya la weiii.

Tidak hairanlah restoran ni mempunyai banyak cawangan di sekitar Selangor dan Kuala Lumpur nie. Insyaallah kalau diberi kesempatan lagi, MY pasti akan ke sini lagi.


9 comments:

  1. Mee raja meletup kat murni discovery sedap! I biasa pergi yg caw bkt jalil, mmg best lepak situ

    ReplyDelete
    Replies
    1. ramai jugak yang kata mee raja meletup tu sedap. tengok kt menu nampak biasa je. so xde rasa nak oder huhu.

      Delete
  2. harga makanan kat situ berbaloi tak admin...?

    ReplyDelete
    Replies
    1. harga standart biasa. tak mahal n tak murah. tapi ada some makanan diorang harga mahal mgkin sbb kelainan.

      Delete
  3. Tak pernah pergi lagi...dengar lagunraya la part paling best

    ReplyDelete
  4. teringin sgt nk pegi..bln pose ni siap ada lagu raya lg..mcm best je..

    ReplyDelete
  5. kena try lepak kat sini.. belum pernah lagi

    ReplyDelete
  6. stiap kali pi sana nak melepak memang aku pun tak tau nak oder pe

    ReplyDelete

Created By Sora Templates