Tuesday, July 07, 2015

CERMIN MATA MURAH DI IOI CITY MALL PUTRAJAYA


CERMIN MATA MURAH DI IOI CITY MALL PUTRAJAYA | Buy one (RM95) got free one frame. Tambah RM 40 untuk cermin mata biasa. *serius murah giler. Tempat lain cermin paling biasa pun dah RM100. Kat sini korang boleh dapat cermin yang changeable colour tu dengan harga RM100.


Pada awalnya memang takut nak beli. Bukan sebab apa, takut barang tak berkualiti. Maklumla bingkai murah. Terlintas dalam hati baik beli kat kedai biasa yang RM10-15 dan tukar cermin je. Tapi tangan ni tetap dok belek-belek bingkai yang ada di kdai tu. Sekali berkenan kat bingkai yang saya pakai kat dalam foto kat atas ni. Bila dok borak-borak melayan jurujual kedai tu dia ambil bingkai yang saya suka tu dan dia try kepak. eiii seriau saya takut patah. Tapi memang terbukti ia sangat kuat dan berkualiti. So, terus terdetik dalam hati untuk beli terus memandangkan masa tu ada promosi beli satu bingkai dan dapat percuma satu bingkai.

So saya ambil yang harga RM95 satu dan Rm75 satu. So, bayar untuk harga paling mahal la. Tambah RM40 untuk cermin biasa. Tambah GST bagai jadilah RM140 untuk total semua.


Jadi kalau korang rasa nak buat spek baru boleh lah berkunjung ke Outlet Dr Spec di IOI City Mall. Kedai dia agak tersorok sikit. Untuk memudah kan korang menjejaki kedai ni, korang boleh cari Restoran Rasa Utara dan sebelahnya ada escolator. Turun satu lavel dan Kedai Dr Spec ni berada di sebelah kanan escolater tu.

Bagi mereka yang jauh untuk datang ke IOI City Mall Putrajaya, boleh rujuk branches mereka yang terdekat.

Dr. Specs Branches

Puchong IOI Mall 
EB1, Basement Level, IOI Mall,
Batu 9, Jalan Puchong, Bandar Puchong Jaya,
47170, Puchong, Selangor Darul Ehsan.
Tel 03-80740886


Aeon Cheras Selatan 
Lot F28, First Floor, Aeon Chras Selatan Shopping Center,
Lebuh Tun Hussien Onn, 43200,
Balakong, Selangor.
Tel 03-90818582

Aeon Bandaraya Melaka 
G11, Ground Floor, Aeon Bandaraya Melaka Shopping Center,
No 2, Jalan Lagenda, Taman I-lagenda,
75400, Melaka.

Aeon Bukit Indah (Coming Soon)
Lot F28, Aeon Bukit Indah Shopping Center,
No 8, Jalan Indah 15/2, Bukit Indah,
81200, Johor Bharu, Johor.

Ampang Point Shopping Mall
F01, First floor, Ampang Point,
Jalan Mamanda 3, Ampang Point, 
68000, Ampang, Selangor.
Tel 03-42657883

One Utama Shopping Mall
Lot B12A, One Utama Shopping Mall,
No 1, Lebuh Bandar Utama, Bandar Utama,
47800, Petaling Jaya, Selangor.
Tel 03-77222062

Aeon Bukit Raja 
G26B, Aeon Bukit Raja Shopping Center,
Persiaran Bukit Raja 2, Bandar Baru Klang,
41150, Klang, Selangor.
Tel 03-33586265

So pilihan di tangan korang. Nak murah ke nak mahal. Serius MY puas hati. Memang terbaiklah.

35 comments:

  1. spek itam agaknya murah tak?? (rabun ada ati nk pkai spek itam)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang tu x pasti. tapi kat kedai ni memang tetap paling murah nak dibanding dengan kedai lain.

      kalau nak yang spek boleh tukar warna jd hitam bila kt cahaya tu semurah rm100 je

      Delete
    2. huh?murahnye..teringin nk wat spec mcm tu..mesti pegi ni..

      Delete
    3. betul eak murah?

      Delete
    4. kalau yg automatic tukar dari putih ke hitam pun ada,harga cerminnya rm100

      Delete
    5. kalau yg automatic tukar dari putih ke hitam pun ada,harga cerminnya rm100

      Delete
  2. Masa pergi IOI tu ternampak gak la diorang tawarkan harga murah. Tak dpt nak grab satu sbb tak pakai spek mata.

    ReplyDelete
  3. Pergh! Tak lama lagi bertambah hengsom la ko weh!

    ReplyDelete
  4. boleh tahan murah jugak tuu.. memang nak tukar dah bingkai cermin mata ni

    ReplyDelete
  5. Haaa... cun... dh bertahun x tukar spek ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena p sana abang lan. Insyaallah mmg terbaik dan murah

      Delete
  6. Balik raya ni kat Melaka, kalau sempat sebelum raya nak g aeon tuler tgk2 kot ada yg berkenan.

    ReplyDelete
  7. dah buat last week kt ioi putrajaya jgk..utk cermin blue cat (rm150) & photogrey(rm100) ..seriously murah.tp blom siap lg kot..masih menunggu lg..nk kne call arini tye.. =)

    ReplyDelete
  8. walaupun branch klang still murah ker?? (sbb sy area klang )

    ReplyDelete
  9. Klu yg multicoat murah gak ke?pk cik dh ada rabun jauh dn dekat..

    ReplyDelete
  10. Klu yg multicoat murah gak ke?pk cik dh ada rabun jauh dn dekat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jauh dan dekat serendah rm200..

      Delete
    2. Jauh dan dekat serendah rm200..

      Delete
    3. Ampang point masih ada ? Nak singgah nanti

      Delete
  11. Tq for supporting us mr mawardiyunus :)

    ReplyDelete
  12. Camne eh nk pujuk Mak bapak belikan spek?? Sy punye power dh 300++ tp xde spek,huhu mmg seksa gile

    ReplyDelete
    Replies
    1. bahaya tuh dh 300++ kena pakai spec dh tu nti effect sakit kepala

      Delete
    2. bahaya tuh dh 300++ kena pakai spec dh tu nti effect sakit kepala

      Delete
  13. Boleh eh kita beli bingkai yg rm15 tu, pastu gy kedai tukar cermin yg ade lens...

    ReplyDelete
  14. boleh beri saya no telefon encik? mengenai spec mata saya yg ingin dibuat

    ReplyDelete
  15. boleh saya minta no telefon encik?pm whatsapp berkenaan spec mata

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya hanya review. kalau encik berminat nak buat spek di kedai ni boleh call mana2 outlet diorang, no telefon sudah tertera di bawah alamat. terima kasih

      Delete
  16. my power sangat tinggi. bile pergi kedai lain for sure mahal la sangat. tapi bile pergi kedai tu terkejut jugak lah sebab murah.

    ReplyDelete
  17. Boleh siap within 1 hari tak?

    ReplyDelete
  18. Harga boleh tahan gak tu. Rasa nak buat cermin mata baru gak ni.. uhuhu

    ReplyDelete
  19. boleh siap tak within a day?

    ReplyDelete
  20. Assalamualaikum.. murah dan berkualiti, itu paling best.

    ReplyDelete
  21. Tgah bercadang nak tukar spek jgak ni.. jap gi nak survey sana... Thanks for sharing...

    ReplyDelete
  22. Ada promosi lg ke
    Untuk pelajar

    0123698668

    ReplyDelete
  23. Betul ke murah? Klu tambah power mahal x

    ReplyDelete

Created By Sora Templates