travel, food and lifestyle blog

Friday, September 05, 2014

LAT'S PLACE | Restoran Bertema Animasi Hidup

LAT'S PLACE | Restoran Bertema Dengan Animasi Hidup | Tiada yang lebih mengujakan apabila peluang datang dengan sendiri untuk ke Lat's Place . Dimana ia merupakan tempat yang sudah lama MY impikan untuk ke sana sejak mula pembukaannya lagi. Sebagai seorang yang berhati seni, ia memang membuatkan perasaan ini melonjak-lonjak bila menjejakkan kaki ke Lat's Place ini.
Sahabat media with Lat's Friends_ Foto oleh ruggedmom.blogspot.com
Untuk pengetahuan korang, Lat's Place, merupakan restoran bertema dengan animasi hidup, terletak di tingkat bawah di Puteri Harbour Family Theme Park di Nusajaya, Johor. Ianya bukan sekadar restoran biasa, tapi ia membawa kita ke dunia animasi LAT sebenar.
Lats Place
Dekorasi 2d dalam restoran
Hiasan dalam restoran
Ruang makan dalam restoran
Ruang makan dalam restoran
Dekorasi dalam restoran
Bagi peminat kartun Lat ni jangan lepaskan peluang untuk membeli cenderahati sebagai kenangan, macam-macam ada dijual disini, t-shirt, note book, kotak pencil dan macam-macam lagi.

Ruang kedai cenderamata
Pelbagai cenderamata dijual
Percayalah, bila korang dah mula masuk ke sini, korang tak akan berhenti untuk mengambil gambar segenap ruang yang ada. Kerana ianya terlalu unik dan sangat cantik.

------------------------------------------------------

Step into the comic world of Lat and meet his LAToon friends for an interactive and engaging animated experience while you embark on an amazing culinary adventure! 

In this themed restaurant, the fun adventures of Lat the Kampung Boy will come to life right before your eyes! 

LAT'S PLACE

 Email :



Facebook :

Website : 


Opening Hours: 
- Mon, Wed - Sun - 11.00am - 8.00pm
- Weekends & Public Holidays - 9.00am - 8.00pm
- Mon, Wed - Sun - 6.00pm - 7.30pm (Dinner Session)
- Closed on Tuesdays (except for School & Public Holidays) 

Walk-in and grab a bite with us from 11am to 7:30pm everyday. Choose from a plethora of scrumptious meals to savory snacks prepared fresh from Lat’s kitchen. Our mouth-watering local delicacies will be sure to please every taste palette. Breakfast is served on weekends and public holidays from 9am to 11am.

Visit http://www.playtime.com.my/lats-place for online ticketing, 
or call 1300 88 LATS (5287) or +603 2203 9667 
(if calling from outside Malaysia) for general enquiries. 
Call centre agents are available to take your call from 9am to 8pm everyday. Phone bookings are available for tickets one day prior to the intended visit.

TAR KB Sdn. Bhd. is the Authorised Licensee of Kampung Boy Sdn. Bhd. and a subsidiray of Themed Attractions and Resorts Sdn. Bhd.

Share:

6 comments:

  1. kat Johor!!Nak g la nanti!

    ReplyDelete
  2. ala...di johor kah?jauh sgt,harap akan di buka di KL nnt.

    ReplyDelete
  3. alaaaa jauhnya lah pulak nak pergi, tapi macam berminat jer...

    ReplyDelete
  4. Tahun lepas ada pergi cuma tidak sempat untuk berada di sini. :-(

    ReplyDelete
  5. Ya Allah bestnyaaaaa tempat makan ni.. cantik sungguh suasananyaas... wahhhh menarik

    ReplyDelete

Total Pageviews

PENULIS

PENULIS

RAKAN BLOGGER

Blog Archive